EARLY BIRDS

 -15% на всички ONLINE поръчки

всеки ден между 6 и 13 часа

от 7-ми до 12-ти октомври

 

НЕУСТОИМИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАНОБУДНИ

» ЕКСКЛУЗИВНО - Кампанията EARLY BIRDS валидна само ONLINE! Промоцията ще бъде активна всеки ден между 6:00 и 13:00 часа в периода от 07.10.2021 г. до 12.10.2021 г. на страницата https://douglas.bg

» Инициативата не важи за продукти с марки DIOR и The Ordinary.

» Инициативата не важи във физическите магазини.

» Специалните предложенията са валидни в периода на акцията до изчерпване на количествата. Поръчката на продукти от кампанията EARLY BIRDS сама по себе си не играе ролята на потвърждение на наличност. Поръчката ще се счита за потвърдена, едва когато е получен уведомителен мейл за потвърждение с номер на товарителница.


» За ONLINE поръчки за взимане и плащане от физически магазин клиентите ще получат viber съобщение за потвърждение на поръчката.

» Един клиент може да закупи до 3 броя от един артикул в една ONLINE поръчка.

» Не е нужно въвеждането на промокодове. Отстъпката е отбелязана в цените на стоките, които не участват в друго намаление.

» Информираме ви, че информацията за наличност по физическите ни магазини се актуализира на дневна база и има възможност от разминавания.

 

*Отстъпките не се комбинират с други промоции, ваучери, талони за отстъпка, промокодове, както и с отстъпка за рожден ден. Намалението не важи при закупуване на GIFT CARD.
*Парфюмери Дъглас България си запазва правото да удължава срока за доставка, но не повече от 20 работни дни.
© 2022 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.