Douglas Eye Optimizing Concealer Коректор

Коректор за околоочната зона
Рейтинг:
93% of 100
Код на продукта:
conf-56473
+2 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

Пълно покритие, естествен финиш
Виж пълното описание
Моля, изберете разновидност.

Възможна е разлика в цените за отделни цветове/разфасовки. Изберете цвят/разфасовка, за да разберете точната цена.

От 29,99 лв.
Наличен
Останали са само %1

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

Информация за доставка
Купи на изплащане
Наличен

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Тип продукт: Коректор Основна полза: Покривност Текстура: Кремообразна Покривност: Надграждаща Завършек: Сияен Основни предимства на формулата : Дерматологично тестван Форма: Буркан За какъв цвят кожа: За всеки цвят кожа За какъв тон кожа: За всеки тон кожа Срок на годност след отваряне: 12 м
Описание на продукта
Оптимизиращият коректор за очи от колекцията Douglas прикрива малки недостатъци на кожата с пълно покритие и супер естествен завършек. Мощната формула е обогатена с любими на кожата съставки като екстракт от порцеланово цвете и хиалуронова киселина. Екстрактът от порцеланово цвете има анти-ейдж ефект и е мощен антиоксидант. Освен хидратиращите и регенериращи свойства, той има антибактериални и противовъзпалителни качества. Хиалуроновата киселина е най-силната естествена хидратираща съставка, която предпазва клетката от загуба на влага, като я задържа вътре в нея. Кремообразната, лека текстура се стопява перфектно върху кожата и усъвършенства тена, без да се вижда като грим. Плавна корекция за всички кръгове под очите, дефекти по кожата, несъвършенства и обезцветяване Пълно покритие, естествен завършек Висококачествен стъклен буркан с матова черна капачка Толкова лесен за използване! Този коректор е част от супер тренда Hybrid Beauty - Гримът среща козметиката за грижа за кожата! Hybrid Beauty: Гримът среща грижата за кожата - задължителните неща на бъдещето! КАКВО Е ХИБРИДНА КРАСОТА? Hybrid е система, в която се комбинират две технологии. Най-известният пример за това е хибридното превозно средство - в което бензинов двигател и електрически мотор работят един до друг. Hybrid Beauty е мегатренд в козметиката, който се развива много бързо ще е водещ в бъдеще! Можете да сте сигурни, че „Хибрид“ е настоящата вълшебна дума - особено що се отнася до иновациите за красота. Високо иновативните грим продукти изненадват с магически текстури и високоефективни съставки от козметиката за грижа за кожата. КОЙТО КАЗА, ЧЕ ГРИМЪТ Е САМО С КРАТКОСРОЧНИ РЕЗУЛТАТИ? Открийте новата серия гримове на Hybrid Beauty Douglas Collection, която не само осигурява безупречна кожа с пълно покритие, но и запазва младостта и хидратацията в дългосрочна грижа за кожата.
Начин на употреба
Нанесете коректора върху зоните, които трябва да се прикрият, като използвате четка за коректор. След това потупайте внимателно с пръст за естествен завършек.
Състав
Caprylic / Capric Triglyceride, polybutenes, Dicalcium Phosphate, polyethylenes, isodecyl ISONONANOATE, MICA, silica silylate, ALUMINUM HYDROXIDE, POLYPROPYLSILSESQUIOXANE, SILICA, Disteardimonium Hectorite, TOCOPHERYL ACETATE, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, Ricinus communis SEED OIL, HYDROLYZED SODIUM HYALURONATE, SODIUM HYALURONATE, HYDROGENATED CASTOR OIL, HOYA LACUNOSA FLOWER EXTRACT may contain CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499
Оценка на потребителите
  1. DOUGLAS EYE OPTIMIZING CONCEALER КОРЕКТОР
    Рейтинг:
    100
    Високопокривен и дълготраен, препоръчвам.

    Мнение от Мария,

  2. Eye Optimising Concealer
    Използвам го от дълго време,и не бих го заменила.Плътен,добре попива в кожата.

    Мнение от Magdalena,

  3. DOUGLAS EYE OPTIMIZING CONCEALER КОРЕКТОР
    Коректорът е покривен, но е доста мазен. За под очите не ми върши работа, защото много лъщи, но го използвам на други места.

    Мнение от Ваня,

Виж всички
Напишете вашето мнение
Оценете: Douglas Eye Optimizing Concealer
Вашата оценка
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.