Douglas Essential Radiance Tonic Lotion Тоник

Тоник
Рейтинг:
70% of 100
Код на продукта:
054453
+1 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

Нежно почистване с 99 % естествени съставки
Виж пълното описание
Наличен

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

Информация за доставка
Срок за доставка: сряда, 17 април - петък, 19 април
200ML
17,99 лв.
Купи на изплащане
Наличен

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Срок на годност след отваряне: 12M Тип продукт: Тоник Какъв проблем решава: Почистване и тонизиране Основна полза: Почиства Основни предимства на формулата : Дерматологично тестван Пол: Дамски Вместимост: 200ML Beauty категория: ЛИЦЕ
Описание на продукта

Почистващата формула на Radiance Tonic Lotion от Douglas Essential е с 99% натурални съставки. Той е завършващата стъпка във вашия ритуал за премахване на грима - защото красивата кожа започва с оптимално почистване. Копринената формула нежно, но ефективно премахва замърсяванията, докато водата от цвят на метличина успокоява и хидратира кожата в дълбочина. Неприятните усещания за напрежение остават в миналото с тонизиращия лосион Radiance, вместо това тоникът за лице ви дава усещане за свежест за нула време. Кожата ви е по-стегната, копринено мека и блести от красота.

Този продукт принадлежи към нашата категория „Clean Beauty“. С Clean Beauty се означават продукти, които не съдържат определени спорни и недоказали своя ефект съставки и чиято безвредност не е напълно изяснена.

Начин на употреба
Нанасяйте върху лицето с памучен тампон сутрин и / или вечер, като избягвате контакт с очите. Съвет: Използвайте сутрин преди всички други продукти за грижа за кожата, за да премахнете натрупания през нощта себум.
Състав
Aqua, Glycerin, Caprylyl/capryl glucoside, Centaurea cyanus flower water, Sodium benzoate, Parfum, Citric acid, Sodium hydroxide.
Оценка на потребителите
  1. Опаковка
    Нямам впечатления от самия продукт още, но със сигурност няма да взема отново заради опаковката, по-скоро "капачето" което не изглежда както на снимката, а пристигна тип помпичка. За съжаление, не спира да тече и се загуби много продукт дори в "затворено" състояние... Немислимо е да го вземеш за път или да го пренесеш изобщо някъде.

    Мнение от Росита,

  2. Страхотен
    За втори път си го купувам,прави кожата мека и хидратирана.

    Мнение от Калина,

Виж всички
Напишете вашето мнение
Оценете: Douglas Essential Radiance Tonic Lotion
Вашата оценка
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.