DOUGLAS 12h Micro Stroking Pen Молив за вежди

Прецизен маркер за вежди
Рейтинг:
85% of 100
Код на продукта:
conf-69447
+1 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

Плътни и дефинирани вежди
Виж пълното описание
Моля, изберете разновидност.

Възможна е разлика в цените за отделни цветове/разфасовки. Изберете цвят/разфасовка, за да разберете точната цена.

От 18,99 лв.
Наличен
Останали са само %1

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

Информация за доставка
Купи на изплащане
Наличен

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Тип продукт: Молив за вежди Основна полза: Подчертаване Завършек: Матов Основни предимства на формулата : Офталмологично тестван
Описание на продукта
С този маркер за вежди - 12h Micro Strocking Pen от колекцията Douglas можете лесно да създавате фантастични вежди. Благодарение на иновативния и прецизен връх, веждите могат да бъдат прецизно попълнени и уплътнени. В допълнение, маркерът оставя много естествен завършек. Предлага се в 3 различни нюанса и гарантира структурирани, плътни вежди.
Начин на употреба
Начертайте тънки линии там, където искате да попълните веждите. Рисувайте от вътрешния към външния ъгъл на окото. За естествен вид изберете нюанса, който най-добре подхожда на цвета на веждите ви и нанесете тънки, къси линии в посоката на растеж, като използвате само тънкия връх на маркера за вежди. За по-интензивен вид и още по-плъни вежди, начертайте линиите вертикално с по-силен натиск върху върха.
Състав
AQUA, ALCOHOL, GLYCERIN, PVP, PEG/PPG-14/4 DIMETHICONE, PROPYLENE GLYCOL, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE CI 15985, CI 16035, CI 16255, CI 19140, CI 42091
Оценка на потребителите
  1. препоръчвам
    Рейтинг:
    100
    Бях много скептично настроена към марката, но след тестването съм много приятно изненадана. Тънкият писец придава естествен вид на веждите. Има дълготраен ефект.Със сигурност пак ще си купя.

    Мнение от Албена,

  2. молив за вежди
    Върхът на маркера е много тънък като за очна линия и много се огъва, трудно може да се направи линия с него. Като цвят -добре се слива с естествените вежди.

    Мнение от Петя,

  3. Купувам за втори път
    Повтарям покупката на молива за вежди - ползвам го дълго време, всеки ден, подчертава и добре се слива с естествения цвят на веждите. Препоръчвам.

    Мнение от Виолета,

  4. Недобър вариант
    Писецът е много тънък на върха и много дебел в основата,която се огъва лесно и трудно свикнах как да нанансям,така че да няма ефект за плътно оцветени вежди,а на изписани. Не знам дали проблемът беше конкретно в писец,който аз получих,или всички са така,но много често трябва първо да маркирам няколко пъти (върху ръката го правя аз),за да започне да оцветява
    Не бих повторила.

    Мнение от Irina,

  5. I bought the dark brown
    The dark brown color is a bit more red than brown, so be mindful. The pen is amaziing though, it works like magic and it's really long lasting.

    Мнение от Martina,

  6. Страхотен продукт
    Ползвала съм такъв писец на Nyx и останах много разочарована, но този е супер! Позволява прецизност при нанасяне, цветът му не избледнява с ползването. Препоръчвам.

    Мнение от somebody,

  7. Страхотен продукт
    Най-добрият такъв продукт след много тествани

    Мнение от Esther,

  8. Страхотен продукт
    Най-добрият такъв продукт след много тествани

    Мнение от Esther,

Виж всички
Напишете вашето мнение
Оценете: DOUGLAS 12h Micro Stroking Pen
Вашата оценка
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.