DESIGN ME Puff.ME Volume Shampoo Шампоан за коса

Шампоан
Код на продукта:
079244
+14 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

Придайте на косата си повече форма и обем с шампоана за обем Puff.ME, обогатен с екстракт от слънчогледово масло, антиоксидант, богат на мастни киселини, който се бори със свободните радикали и предотвратява накъсването на косата.
Виж пълното описание
Наличен

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

Информация за доставка
Срок за доставка: понеделник, 29 април - сряда, 01 май
1000ML
144,00 лв.
Купи на изплащане
Наличен

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Тип коса: За нормална коса Скалп: Нормален скалп Основна полза: Придава обем на косата Вместимост: 1000ML Пол: Дамски Тип продукт: Шампоан за коса Основни предимства на формулата : Без парабени, Без сулфати Срок на годност след отваряне: 12M Beauty категория: ГРИЖА ЗА ОБЕМ ЗА КОСА
Описание на продукта
Придайте на косата си повече форма и обем с шампоана за обем Puff.ME, обогатен с екстракт от слънчогледово масло, антиоксидант, богат на мастни киселини, който се бори със свободните радикали и предотвратява накъсването на косата. Проектиран да почиства в дълбочина, без да агресира или дразни скалпа, той ревитализира косата без обем, мека или фина, като същевременно осигурява хидратация и блясък. Помага за укрепване на защитната бариера на косата, като се бори срещу накъсването или изтъняването на косата, като я прави по-силна и видимо по-здрава. В допълнение към ефекта на повдигане и обем, продуктът има и термозащитна функция, която предпазва косата, изложена на температури до 160 градуса C, като същевременно контролира къдренето, наелектризирането или заплитането. Продуктът не съдържа сулфати, парабени, защитава и поддържа интензитета на цвета на косата, осигурявайки яркост и блясък.
Начин на употреба
Стъпка 1: Намокрете косата си и нанесете подходящо количество продукт в дланите си. Стъпка 2: Нанесете продукта върху скалпа и разпределете равномерно с леки масажни движения. Това ще стимулира кръвообращението и ще отвори кутикулата. Стъпка 3: Не бързайте с процеса и му се насладете. Прекарайте 1-2 минути нежно масажирайки областта на корените, за да премахнете напълно замърсяванията и оставете шампоана да си свърши работата! След това изплакнете обилно с вода. Стъпка 4: Повторете приложението, ако е необходимо, за да се уверите, че сте премахнали напълно всички следи от замърсявания или себум. PRO съвет: Използвайте шампоана за обем Puff.Me заедно с балсама от същата гама, за да придадете на косата си максимален ефект на обем и грижа.
Състав
Aqua, Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Lauryl Sulfoacetate, Sodium Methyl 2-Sulfolaurate, Glycerin, Sodium Chloride, Parfum, Phenoxyethanol, Sodium Sulfate, Peg-150 Distearate, Glycol Distearate, Disodium 2-Sulfolaurate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, C10-16 Olefin, Laureth-4, Silicone Quaternium-16, Sodium Benzoate, Undeceth-11, Benzoic Acid, Citric Acid, Tetrasodium EDTA, Butyloctanol, Undeceth-5, Coumarin, Formic Acid, Acetic Acid, Sodium Hydroxide, Isopropyl Alcohol, Helianthus Annuus Seed Oil, Peg-50 Shea Butter, Mangifera Indica Fruit Extract
Напишете вашето мнение
Оценете: DESIGN ME Puff.ME Volume Shampoo
Вашата оценка
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.