DEAL DAYS

 -15% на всички покупки над 130 лв.

 -20% на всички покупки над 200 лв. и

-25% на всички покупки над 300 лв.

 

НИЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ:

» ЕКСКЛУЗИВНО - Кампанията DEAL DAYS е валидна само ONLINE! Промоцията ще бъде активна само в периода от 17.09.2021 г. до 19.09.2021 на страницата https://douglas.bg 

» Промоцията е валидна за покупка на продукти от всички марки. Отстъпката е в размер на -15% при покупки на стойност над 130 лв., -20% при покупки над 200 лв. и -25% при покупки над 300 лв.

» Специалните предложенията са валидни в периода на акцията до изчерпване на количествата. Поръчката на продукти от кампанията DEAL DAYS сама по себе си не играе ролята на потвърждение на наличност. Поръчката ще се счита за потвърдена, едва когато е получен уведомителен мейл за потвърждение с номер на товарителница.

» Един клиент може да закупи до 3 броя от един артикул в една ONLINE поръчка.

» Не е нужно въвеждането на промокодове. Отстъпката от 15% ще бъде начислена в кошницата след достигане на сума от 130 лв. от продукти, които не участват в друго намаление. Когато сумата достигне 200 лв. отстъпката ще се преизчисли и ще стане 20%, а при достигане на 300 лв. отстъпката ще се преизчисли и ще стане -25%.

*Отстъпките не се комбинират с други промоции, ваучери, талони за отстъпка, промокодове, както и с отстъпка за рожден ден. Намалението не важи при закупуване на GIFT CARD.
*Парфюмери Дъглас България си запазва правото да удължава срока за доставка, но не повече от 20 работни дни.

 

САМО ДО КРАЯ НА СЕПТЕМВРИ ВСИЧКИ ПОРЪЧКИ С BEAUTY CARD СА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Само през септември притежателите на Beauty Card могат да се отдадат на шопинг за новия сезон с безплатна доставка на ВСИЧКИ** продукти на DOUGLAS.BG. Какъв по-хубав повод за старт на есенния шопинг? Насладете се сега!

**Не важи за продукти на The Ordinary.

© 2023 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.