C.L.L.C. by G.N. Крем за лице със слънцезащитен фактор SPF 50 и бета каротин Слънцезащитен продукт

Крем за лице със слънцезащитен фактор SPF 50 и бета каротин
Рейтинг:
100% of 100
Код на продукта:
072604
+6 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

Слънцезащитен крем за лице, който предпазва оптимално кожата от вредното влияние на слънцето, като изгражда защитен филтър срещу UVA и UVB лъчи. Успокоява и хидратира кожата в дълбочина. Формулата е обогатена с бета каротин, уреа, бизаболол.
Виж пълното описание
Наличен

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

Информация за доставка
Срок за доставка: сряда, 01 май - петък, 03 май
50ML
69,90 лв.
Купи на изплащане
Наличен

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Срок на годност след отваряне: 12М Тип продукт: Слънцезащитен продукт Какъв проблем решава: Градска и слънцезащита Основна полза: Слънцезащита Основни предимства на формулата : 0% Алкохол Слънцезащита: 50+ SPF Пол: Дамски Вместимост: 50ML Beauty категория: СЛЪНЦЕ
Описание на продукта
Слънцезащитен крем за лице, който предпазва оптимално кожата от вредното влияние на слънцето, като изгражда защитен филтър срещу UVA и UVB лъчи. Успокоява и хидратира кожата в дълбочина. Формулата е обогатена с бета каротин, който има силно антиоксидантно действие и регенерира тъканите. Допринася за равномерния тен и свеж вид на кожата. Уреа- хидратира оптимално и задържа влагата в клетките. Бизаболол- успокоява епидермиса и им противовъзпалително действие. Изключително нежен компонент, който прави продукта подходящ и за най-малките. Уреата е органично съединение, като краен продукт от метаболитичното разграждане на аминосъдържащи органични съединения. Тя е производно на амоняка, но за разлика от него не е токсична за организма. Уреата има способността да свързва молекулите на водата и да се разтваря много добре в нея. Като хидрофилна молекула с малка молекулна маса, уреата лесно преминава през клетъчната мембрана в цитозола, чрез дифузия и спомага за доставянето на допълнително водни молекули. Молекулите на уреата бързо се усвояват от клетките и тъканите в организма и заедно с това се осъществява тяхното подхранване и дълбока хидратация. Уреата се съдържа нормално в кожата, в процентна концентрация около 7-8% и функционира като дълбоко овлажняващ агент, благодарение на свойството и да свързва вода. Нейната основна роля в роговия слой (стратум корнеум) на най-външния кожен слой (епидермис) е да възстановява водния баланс. Така се поддържа мека, здрава и сияйна кожа. С напредване на възрастта количеството вода в епидермиса и дермата намалява, деленето на кератиноцитите се редуцира и кожата става суха и излющваща. Уреата действа като природен ексфолиант на кожата. Нейното активно се състои в активно премахване на мъртвите вроговени, епителни клетки и стимулиране на клетъчната регенерация на роговия епителен слой. Младата жива тъкан се характеризира с по-добра хигроскопична способност и задържане на вода, което е предпоставка за по-добро подхранване на тъканта. Благодарение на специфичните си свойства, уреата благоприятно повлиява редица кожни заболявания като кожни екземи, псориазис, хиперкератоза, склеродермия, кератодермия и себорея.
Начин на употреба
Нанесете добре в зната на лицето, деколтето и ушите. Три помпички са препоръчителното количество за оптимално покритие и защита на тези зони. При необходимост нанесете допълнително. Препоръчваме употреба в комбинация с хидратиращ продукт, като последна стъпка преди декоративната козметика (ако следва такава).
Състав
AQUA, GLYCERYL STEARATE, ETHYLHEXYL STEARATE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, BENZOPHENONE-3, HOMOSALATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, GLYCERIN, ALLANTOIN, CETEARYL ALCOHOL, UREA, PEG-100 STEARATE, DIMETHICONE, DIMETHICONOL, POLYACRYLAMIDE, C13-14 ISOPARAFFIN, LAURETH-7, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, Zea Mays Germ Oil, Daucus Carota Extract, TOCOPHERYL ACETATE, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL, BISABOLOL, PARFUM.
Оценка на потребителите
  1. Дребчева
    Много добър

    Мнение от Цонка ,

Виж всички
Напишете вашето мнение
Оценете: C.L.L.C. by G.N. Крем за лице със слънцезащитен фактор SPF 50 и бета каротин
Вашата оценка
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.