Clarins Body Partner Лосион за тяло

Продукт против стрии
Рейтинг:
100% of 100
Код на продукта:
053748
+11 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

Експертна грижа срещу стрии
Виж пълното описание
Наличен

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

Информация за доставка
Срок за доставка: понеделник, 29 април - сряда, 01 май
175ML
118,00 лв.
Купи на изплащане
Наличен

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Срок на годност след отваряне: 18M Тип продукт: Лосион за тяло Какъв проблем решава: Предотвратява появата на стрии и прави новопоявилите се по-малк озабележими Основна полза: Безопасно коригира стриите и предотвартява появата на нови, придава комфорт и подобрява еластинчостта и стегнатостта на кожата. Омекотява и премахва усещането за тежест. Тестван и препоръчан при бременност. Основни предимства на формулата : Без аромати Пол: Дамски Вместимост: 175ML Beauty категория: ТЯЛО
Описание на продукта
Нашата експертна грижа срещу стрии има превантивно и коригиращо действие и едновременно с това придава комфорт на кожата. Новият Body Partner е създаден за всички, които искат да избегнат появата на стрии причинена от вариации в теглото, особено по време на и след бременност. Неговата формула, черпеща сила от растенията, работи върху еластичността, стегнатостта на кожата и зачервяванията. Тя е комбинация от активни съставки: органичен зелен банан и азиатикоцид от центела азиатика, които подобряват еластичността и стегнатостта и успокояват кожата.
Начин на употреба
За най-добри резултати използвайте метода за нанасяне и масаж, създаден от Clarins. Нанесете с кръгообразни движения върху бедрата, хълбоците, корема и бюста: 1.Затоплете продукта в дланите си до телесна температура, за да може да се възпиеме от кожата мигновено. 2. Поставете ръцете си под формата на триъгълник върху корема. Започнете да ги движите от горе надолу и обратно, без да ги отделяте от кожата. Продължете с движенията върху целия корем и в областта на пъпа. 3. Разнесете върху кожата с изглаждащи движения, използвайки лявата си ръка- започнете от подмишницата и продъкжете към средата на дясната гърда. Повторете същото движение с дясната ръка в лявата част на бюста.
Състав
AQUA/WATER/EAU.CAPRYLIC TRIGLYCERIDE.ALCOHOL.HYDROGENATED COCO-GLYCERIDES.HYDROGENATED POLYISOBUTENE.CETEARYL ALCOHOL.ISONONYL ISONONANOATE.GLYCERIN.DIMETHICONE.CORYLUS AVELLANA(HAZEL) SEED OIL.SQUALENE.CETEARYL GLUCOSIDE.ASIATICOSIDE.CARBOMER.ETHYLHEXYLGLYCERIN.DISODIUM EDTA.ETHYLENE BRASSYLATE.SODIUM CETEARYL SULFATE.SODIUM LAURYL SULFATE.GLYCERRHETINIC ACID.BUTYLENE GLYCOL.SODIUM HYDROXIDE.MUSA SAPIENTUM(BANANA) FRUIT EXTRACT.TOCOPHEROL.ACETYL TETRAPEPTIDE-2.DEXTRAN(C2706A)*Списъкът със съставки може да претърпи промяна. За най-актуална информация, моля проверете съставките, упоменати върху опаковката на продукта.
Оценка на потребителите
  1. Чудесен продукт
    Приятна лека и немазна текстура, бързо попива без да оставя мазни следи, без натрапливи аромати. Също така икономичен продукт - една опаковка използвах 2-3 месеца. Препоръчвам продукта!

    Мнение от Ангелина,

Виж всички
Напишете вашето мнение
Оценете: Clarins Body Partner
Вашата оценка
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.