BOSS Bottled Parfum for Men Парфюм

Рейтинг:
95% of 100
Код на продукта:
conf-67282
+18 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

BOSS Bottled Parfum за мъжа, който знае, че е BOSS. Неговата изтънченост е поразителна, а топлината му вдъхновяваща. Този парфюм за мъже се отличава с дървесно-амбров аромат с благородна сърцевина от рядък акорд ирис и корен от смокиново дърво, изразяващи неговата мощна харизма.
Виж пълното описание
Моля, изберете разновидност.

Възможна е разлика в цените за отделни цветове/разфасовки. Изберете цвят/разфасовка, за да разберете точната цена.

От 188,00 лв.
Наличен
Останали са само %1

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

Информация за доставка
Купи на изплащане
Наличен
ПОРЪЧАЙТЕ КАТО КОМПЛЕКТ:

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Тип продукт: Парфюм Пол: Мъжки Категория аромат: Дървесен, Амбров Връхни нотки: МАНДАРИНА,ТАМЯН Средни нотки: ИРИС,АКОРД НА КОРЕНИ ОТ СМОКИНОВО ДЪРВО Базови нотки: КЕДРОВО ДЪРВО,АКОРД НА РАСТИТЕЛНА КОЖА Срок на годност след отваряне: 36М
Описание на продукта
Да бъдеш BOSS, означава да живееш като такъв. Да бъдеш човек, който се доверява на инстинктите си. Този мъж не чака нещата да се случат, той ги кара да се случват. Той поема контрол над живота си, защото знае, че най-добрите неща идват при тези, които действат. Тази сила и разграничение идват от истинското опознаване на себе си. Неговата изтънченост е поразителна, а топлината му вдъхновяваща. Създаден от парфюмеристите Аник Менардо и Сузи Льо Хели, BOSS Bottled Parfum за мъже издига емблематичното ароматно семейство Bottled на следващо ниво с най-висока концентрация досега. Богат и текстуриран мъжки парфюм, дървесният аромат се отваря с нотки на пикантна мандарина и масла от тамян. Той разкрива своята дълбочина и сила с благородна сърцевина от рядък акорд ирис и корен от смокиново дърво, което изразява мощната му харизма. Дървесни базови нотки на есенция от кедрово дърво и кожа добавят характерна топлина, траен интензитет и сила. Отличителният флакон на BOSS Bottled парфюм е лакиран в опушено черно и покрит с матирана капачка за това ново смело попълнение. Флоконът и черната му матова външна опаковка са завършени с ледено златисто лого, което отразява този мощен, смел парфюм за мъжете BOSS.
Начин на употреба
Напръскайте BOSS Bottled Parfum за мъже върху точките на пулса - шията, деколтето, китките - за да увеличите дълготрайността на аромата.
Състав
ALCOHOL DENAT.·PARFUM/ FRAGRANCE·AQUA/WATER/EAU· LIMONENE·LINALOOL·COUMARIN· GERANIOL·EUGENOL·CITRAL· METHYL 2-OCTYNOATE.
Оценка на потребителите
  1. Класически аромат
    Доста приятен и траен парфюм!

    Мнение от V,

  2. BOSS
    Приятен!

    Мнение от Kostadin,

  3. Страхотен аромат
    Страхотен аромат, останах приятно изненадан, колко е траен парфюма. Досега каквото съм ползвал на марката не съм бил разочарован. Силно го препоръчвам на всеки!

    Мнение от Stefan,

  4. Stoev
    Много хубав!!!

    Мнение от Angel,

Виж всички
Напишете вашето мнение
Оценете: BOSS Bottled Parfum for Men
Вашата оценка
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.