BEAUTY OF JOSEON Ginseng Essence Water Тоник

BEAUTY OF JOSEON Вода с есенция от женшен
Код на продукта:
077026
+3 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

Вода с есенция от женшен за дългосрочно овлажняване и подхранване
Виж пълното описание
Наличен

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

Информация за доставка
Срок за доставка: понеделник, 29 април - сряда, 01 май
150ML
35,99 лв.
Купи на изплащане
Наличен

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Срок на годност след отваряне: 12M Тип продукт: Тоник Какъв проблем решава: Подхранване и регенерация Основна полза: Подхранва кожата Основни предимства на формулата : Фитокозметика Пол: Дамски Вместимост: 150ML Beauty категория: ЛИЦЕ
Описание на продукта
Водата с есенция от женшен съдържа 80% вода от женшен и се фокусира върху ползите от самия женшен, като осигурява достатъчно влага и подхранване на кожата. Тя плътно овлажнява и подхранва, за да поддържа кожата ви хидратирана за дълъг период от време. Тази есенция е предназначена за кожа, която е мазна отвън, но суха отвътре, както и за чувствителна кожа, която лесно се уврежда от външни фактори. Съдържа също 2% ниацинамид и 0,04% аденозин за допълнителни ползи, свързани с контрола на себума и борбата с бръчките.
Начин на употреба
1. Използвайте я като тонизираща вода: Намокрете памучен тампон и внимателно избършете лицето си от вътре навън, за да изгладите текстурата на кожата. 2. Използвайте я като почистваща вода: След като измиете лицето си с почистваща пяна, смесете тонера с чиста вода в съотношение 9:1, за да завършите почистването с тонер. 3. Използвайте я като овлажняваща есенция: Нанесете продукта върху ръцете си и го оставете да попие в кожата ви, за да възстанови влагата. 4. Използвайте я като овлажняващ мист: Поставете я в шише за мист и я пръскайте често като тонизиращ мист при суха кожа.
Състав
Panax Ginseng Root Water, Butylene Glycol, Glycerin, Propanediol, Niacinamide, 1,2-Hexanediol, Aqua, Hydroxyacetophenone, Glyceryl Glucoside, Panthenol, Xanthan Gum, Allantoin, Potassium Glycyrrhizinate, Adenosine, Panax Ginseng Callus Culture Extract, Dextrin, Theobroma Cacao Extract, Disodium EDTA, Glucose, Panax Ginseng Berry Extract, Panax Ginseng Root Extract, Lactobacillus/Panax Ginseng Root Ferment Filtrate, Ethylhexylglycerin, Sodium Hyaluronate
Напишете вашето мнение
Оценете: BEAUTY OF JOSEON Ginseng Essence Water
Вашата оценка
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.