Красотата е…

ИЗНЕНАДА. ИЗЯВА. УВЕРЕНОСТ. ГРАЦИЯ. ЛЮБОВ.

… и още, и още.

 

 

 

Лицата на кампанията

 

Имаме удоволствието да покажем четири пъстри личности в нашата кампания за новия имидж на DOUGLAS: Diane Kruger, Elyas M’Barek, Ajok Madel и Alexandra Agoston. Освен че са харизматични, четиримата имат и друго общо нещо: смелостта да бъдат себе си пред камерата.

 

 

 

 

Diane Kruger

Diane Kruger е актриса, автор и модел, живееща в САЩ. Тя е известна със своите смели и вдъхновяващи роли, в които остава вярна на себе си – идеалният избор за нашата кампания! Тя винаги се е чувствала свързана с DOUGLAS: „Обичам да се глезя в парфюмериите DOUGLAS, когато имам почивен ден и да откривам нови продукти, както и познати класики“, разкрива ни тя. „Радвам се да бъда част от семейството на красотата.“

„Едно от нещата, които правят хората истински красиви, е способността им да виждат красота във всичко и във всеки.“

– Diane Kruger

 

 

Elyas M’Barek

Elyas M’Barek е един от най-известните немскоговорящи актьори. В момента той се мести да живее в Ню Йорк и първоначално беше изненадан от нашата молба: „Не е ежедневие да се търси мъж за толкова голяма кампания, свързана с красотата. Беше страхотно да съм част от нея и за мен е чест да бъда едно от новите лица.” Ние също много се забавлявахме – още повече, че успяхме да събудим страстта му към красотата по време на фотосесията.

 

 

 

„За мен нещо е красиво, когато успява да предизвика положителни чувства, когато един човек или един момент, е необикновен и изключителен.“

– Elyas M’Barek

 

 

 

Ajok Madel

 

Ajok Madel е родена в Судан, но е израснала в Австралия, и е световноизвестен модел за козметика и мода. Тя притежава характера и скромността, които Крис Колс търсеше – те ни вдъхновяват толкова много!

 

„Красотата е едно от най-важните неща, свързани с разбирането и взаимодействието със света, в който живеем. Сега имаме нужда от красота повече от всякога.“

– Ajok Madel

 

 

Alexandra Agoston

 

Alexandra Agoston е световноизвестен модел - родом от Сидни, но наскоро стана майка и сега живее в Ню Йорк. Като посланик на фондация Parley, тя се ангажира да помага за опазването на океаните. Нейната сърдечност ни вдъхнови много по време на снимачната площадка.

 

 

"Красотата е да обичаш това, което си."

– Alexandra Agoston

 

 

За кампанията

Ежедневно нашето мото в DOUGLAS - We do beautiful!, ни предизвиква да се замислим за това какво всъщност разбираме под „красота“.
Това, което възприемаме като красиво, е индивидуално и променливо: може нещо, което вчера сме мислили за идеално, днес да ни се струва далече от красиво или пък това, което днес смятаме за страхотно, да не ни впечатлява така и утре.
С кампанията КРАСОТАТА Е... искаме да дадем трибуна за нови размисли. Особено съществени са трите малки точки - те са покана да завършите изречението сами.

 

 

 

BEAUTY IS...

 

Chris Colls

Фотографът

Chris Colls разработи новата визуална идентичност на DOUGLAS заедно с нас. Австралиецът е изцяло за автентични, естествени и натурални снимки и е усвоил стила, който искахме да постигнем.

 

Резултатът е впечатляваща колекция от изображения, които украсяват DOUGLAS по увлекателен, емоционален начин – във всички парфюмерии, на билборди, на нашия уебсайт и в много предстоящи кампании.

 

„Всичко е въпрос на честност и интимност. Това е мястото, където процъфтявам като фотограф.“

– Chris Colls

 

 

 


Заснемането на рекламния клип

Зад кулисите

 

Прекарахме четири страхотни дни на уединен и естествен плаж в южната част на Франция с четири впечатляващи личности. Вижте какво се случва „зад кулисите“, за да усетите духа от снимачната площадка.

 

 

© 2023 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.