ARDELL Deluxe Pack - 110 Black Мигли

Код на продукта:
049580
+2 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

ARDELL бързо се превърна в лидер както при лесните за употреба, висококачествени изкуствени мигли, така и при козметиката и аксесоарите за вежди. Предпочитана марка от звезди и професионални грим-артисти, обичана от жените по целия свят!
Виж пълното описание
Наличен

Разнообразни методи за доставка - до ваш личен адрес, офисите на СПИДИ и ЕКОНТ.

Доставяме за 1-2 работни дни*!

*Поръчки, направени след 11:00, се обработват на следващия работен ден.
Информация за доставка
Срок за доставка: петък, 18 юни
29,99 лв.
Наличен

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 80 лв. (изберете преди да завършите поръчката си)

Оторизиран магазин

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 80.00 лв.

БЕЗПЛАТНО опаковане на подаръци

Бърза доставка

 

Пол: Дамски
Описание на продукта
Луксозният пакет на Ardell, съдържа всичко необходимо, за да поставите любимите си изкуствени мигли, а Deluxe Pack 110 определено е нещо, което трябва да имате. Всичко, от което се нуждаете за разкошни мигли, събрано в пакет, заслужаващ вашето внимание! Комплектът за мигли Ardell Deluxe Pack 110 съдържа най-продаваното лепило за мигли в световен мащаб - DUO и 2 чифта от най-продаваните естествено изглеждащи мигли. А за да направим употребата дори още по-лесна, в луксозения стартов пакет добавихме и новият ни, задължителен за всяка дама, апликатор с "меко докосване"! - Комплектът съдържа два чифта мигли, лепило DUO и апликатор за меко докосване - Лек обем, къса дължина - Заоблен стил на снобчетата: удължени в центъра с по-къси вътрешни и външни ъгли - Плавно удължаване на снобчетата, имитиращи естествения вид на миглите - Invisiband®: невидима лента за залепяне и комфорт при носене - Черен цвят
Начин на употреба
1. Поставете лентата с изкуствени мигли върху естествените Ви мигли, за да проверите дали дължината съвпада. Изрежете от външния край, ако е необходимо. 2. Нанесете тънка линия от лепилото за мигли върху лентата и изчакайте 30 секунди, докато лепилото стане лепкаво. 3. Поставете лентата с изкуствените мигли възможно най-близо до естествената си линия и леко натиснете надолу, за да я закрепите. За да премахнете изкуствените мигли, просто отлепете лентата от външния ръб и внимателно отстранете лепилото от нея, за да използвате повторно.
Състав
Напишете вашето мнение
Оценете: ARDELL Deluxe Pack - 110 Black
Вашата оценка
© 2021 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.