ARDELL Deluxe Pack - 110 Black Мигли

Код на продукта:
049580
+3 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

ARDELL бързо се превърна в лидер както при лесните за употреба, висококачествени изкуствени мигли, така и при козметиката и аксесоарите за вежди. Предпочитана марка от звезди и професионални грим-артисти, обичана от жените по целия свят!
Виж пълното описание
Няма наличност
31,99 лв.
Купи на изплащане
Няма наличност
Информация за доставка

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Пол: Дамски Тип продукт: Мигли Beauty категория: АКСЕСОАРИ ЗА ГРИМ
Описание на продукта
Луксозният пакет на Ardell, съдържа всичко необходимо, за да поставите любимите си изкуствени мигли, а Deluxe Pack 110 определено е нещо, което трябва да имате. Всичко, от което се нуждаете за разкошни мигли, събрано в пакет, заслужаващ вашето внимание! Комплектът за мигли Ardell Deluxe Pack 110 съдържа най-продаваното лепило за мигли в световен мащаб - DUO и 2 чифта от най-продаваните естествено изглеждащи мигли. А за да направим употребата дори още по-лесна, в луксозения стартов пакет добавихме и новият ни, задължителен за всяка дама, апликатор с "меко докосване"! - Комплектът съдържа два чифта мигли, лепило DUO и апликатор за меко докосване - Лек обем, къса дължина - Заоблен стил на снобчетата: удължени в центъра с по-къси вътрешни и външни ъгли - Плавно удължаване на снобчетата, имитиращи естествения вид на миглите - Invisiband®: невидима лента за залепяне и комфорт при носене - Черен цвят
Начин на употреба
1. Поставете лентата с изкуствени мигли върху естествените Ви мигли, за да проверите дали дължината съвпада. Изрежете от външния край, ако е необходимо. 2. Нанесете тънка линия от лепилото за мигли върху лентата и изчакайте 30 секунди, докато лепилото стане лепкаво. 3. Поставете лентата с изкуствените мигли възможно най-близо до естествената си линия и леко натиснете надолу, за да я закрепите. За да премахнете изкуствените мигли, просто отлепете лентата от външния ръб и внимателно отстранете лепилото от нея, за да използвате повторно.
Състав
Напишете вашето мнение
Оценете: ARDELL Deluxe Pack - 110 Black
Вашата оценка
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.