ПОЗДРАВЛЕНИЯ! С ВАША ПОМОЩ УСПЯХМЕ И ДОСТИГНАХМЕ 11 111 ДИГИТАЛНИ КАРТИ.

ВСИЧКИ НОВО-ДИГИТАЛИЗИРАНИ карти ще получат талон за 50 лв. отстъпка, валиден за покупки над 111 лв. 

с краен срок до края на месец юни!

 

» Всички новорегистрирани карти в периода от 01.06.2021 г. 11.06.2021 г. ще получат на посочения в Beauty Card профила си имейл адрес, талон за отстъпка на стойност 50 лв. валиден за покупка над 111 лв. активен в периода от 12.06.2021 г. до 30.06.2021 г. Талонът ще получите на 12.06.2021 г.

» След като дигитализирате картата си на douglas.bg, проверете дали данните ви са верни и актуални! Проверете и дали сте отбелязали отметката, че приемате имейли от нас, за да може да ви изпратим ваучера. Клиенти, които не приемат мейлинг от нас няма как да получат ваучера си.

» Талонът за отстъпка е валиден както за физическите магазини, така и за онлайн поръчки над 111 лв.

* С талона за отстъпка не може да се закупуват продукти в други промоции. Талонът не се комбинира с други ваучери, талони за отстъпка, промокодове, както и с отстъпка за рожден ден. Намалението не важи при закупуване на GIFT CARD.

» Ако сте регистрирали картата си в потребителския профил в периода 01.06.2021 г. - 11.06.2021 г. и сте направили поръчка в сайта/покупка в парфюмерии DOUGLAS & BEAUTY ZONE, но не сте получили талон за 50 лв. отстъпка, моля, свържете се с нас на тел. 0700 10 900 или ни пишете на [email protected].

111 години DOUGLAS

 1-11 юни -20% на всичко с електронна Beauty CARD*

ONLINE и във физическите магазини

 

» Кампанията 111 години DOUGLAS -20% на всички продукти с електронна Beauty CARD ще бъде валидна от 01.06.2021 г. до 11.06.2021 г. включително във физическтите парфюмерии DOUGLAS и BEAUTY|ZONE и онлайн на www.douglas.bg!

» Само сега освен, че ще ползватe отстъпка с дигитална Beauty Card, като наши лоялни клиенти ще натрупвате и Beauty точки!

» За да ползвате отстъпката във физическите парфюмерии, е необходимо да дигитализирате своята Beauty CARD в профила си на douglas.bg и да покажете електронната си карта на касата на магазина. 

» За да ползвате отстъпката в онлайн магазина, е необходимо първо да се регистрирате/или да влезете в профила си, след което да добавите своята карта Лоялен клиент Beauty CARD през меню Beauty Card. При влизане като регистриран потребител с добавена карта, в профила ще виждате намалените цени.

» Ако нямате Beauty CARD, е необходимо да се регистрирате и да заявите своята Beauty CARD. Научете как да направите това ТУК

» Съветваме ви първо да се регистрирате и при регистрацията да заявите, че искате карта, за да може след попълването на молбата за издаване на Beauty Card, да виждате намалените цени. По този начин ще може да се възползвате от промоцията 111 години DOUGLAS още при първата си поръчка. 

» В случай че изберете да направите заявката за Beauty CARD през потребителска кошница, НЯМА да се начисли отстъпка върху избраните от Вас продукти в тази първа поръчка.

» Отстъпката е валидна в периода на акцията до изчерпване на количествата. Поръчката на продукти от кампанията сама по себе си не играе ролята на потвърждение на наличност. Поръчката ще се счита за потвърдена, едва когато е получен уведомителен мейл за потвърждение с номер на товарителница.

» За ONLINE поръчки за взимане и плащане от физически магазин клиентите ще получат viber съобщение за потвърждение на поръчката.

» Един клиент може да закупи до 3 броя от един артикул в една ONLINE поръчка.

» Информираме ви, че информацията за наличност по физическите ни магазини се актуализира на дневна база и има възможност от разминавания.

 

*Отстъпките не се комбинират с други промоции, ваучери, талони за отстъпка, промокодове, както и с отстъпка за рожден ден. Намалението не важи при закупуване на GIFT CARD.
*Парфюмери Дъглас България си запазва правото да удължава срока за доставка, но не повече от 20 работни дни.

 

 

 
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.