GUERLAIN Kabuki Brush Foundation Brush Четка за фдт

Код на продукта:
072106
+12 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

Кабуки четката перфектно съчетава изглаждащата сила на четка, безупречното покритие на гъбичка и масажиращата сила на аксесоар грижа за кожата
Виж пълното описание
Наличен

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

Информация за доставка
Срок за доставка: понеделник, 29 април - сряда, 01 май
128,00 лв.
Купи на изплащане
Наличен

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Пол: Дамски Тип продукт: Четка за фдт Beauty категория: АКСЕСОАРИ ЗА ГРИМ
Описание на продукта
Кабуки четката перфектно съчетава изглаждащата сила на четка, безупречното покритие на гъбичка и масажиращата сила на аксесоар грижа за кожата. Благодарение на много високата си плътност, тя улеснява техниката на нанасяне, осигурявайки прецизен, но интуитивен подход. Нейната къса дръжка позволява ръката да бъде позиционирана близо до зоната за нанасяне на грим за по-голям контрол. Резултатът е прецизен, ефирен и изключително изискан. Нейните висококачествени синтетични, къси влакна нежно галят лицето. Колкото ефективна, толкова и „етична“, кабуки четката е с дръжка от сатенирано дърво в цвят махагон, което носи етикета FSC WOOD и е с отговорност към отглеждането му. Защитена в кадифена торбичка, може да я носите навсякъде с вас . Безценен съюзник в ежедневието, този аксесоар е изпипан до най-малките детайли.
Начин на употреба
Благодарение на късите си косъмчета много висока плътност, четката Kabuki улеснява техниката за нанасяне. Просто нанесете фон дьо тена директно върху четката, след това разнесете с малки кръгови движения от центъра на лицето навън, за да разнесете флуида. Резултатът е прецизен, ефирен и изключително изискан.
Състав
Напишете вашето мнение
Оценете: GUERLAIN Kabuki Brush Foundation Brush
Вашата оценка
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.