SHISEIDO Clear Suncare Stick SPF 50+ Слънцезащитен продукт

Слънцезащитен стик за лице и тяло с SPF 50+
Код на продукта:
072130
+7 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

Слънцезащитен стик за лице и тяло с прозрачна гел-текстура, която се нанася удобно и равномерно по кожата, без да остава по ръцете.
Виж пълното описание
Наличен

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

Информация за доставка
Срок за доставка: понеделник, 29 април - сряда, 01 май
20ML
77,00 лв.
Купи на изплащане
Наличен

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Срок на годност след отваряне: 12М Тип продукт: Слънцезащитен продукт Какъв проблем решава: Градска и слънцезащита Основна полза: Слънцезащита,Защитава кожата,Хидратира кожата Основни предимства на формулата : Дерматологично тестван, Некомедогенен, Офталмологично тестван Слънцезащита: 50+ SPF Пол: Унисекс Вместимост: 20ML Beauty категория: СЛЪНЦЕ
Описание на продукта
Слънцезащитен стик за лице и тяло с прозрачна гел-текстура, която се нанася гладко и лесно, без да оставя неприятно лепкаво усещане по ръцете. Формулиран е с технология SynchroShield™, благодарение на която неговият защитен филм става още по-силен, когато бъде изложен на топлина, вода или изпотяване*. Този иновативен стик от Shiseido осигурява безкомпромисна защита срещу UVA/UVB лъчи и дехидратация, като същевременно прави кожата по-мека и гладка. Удобен за използване по всяко време и навсякъде. Подходящ за лице и тяло, може да се нанася под и върху грима. *Ин витро тест - Съдържа комплекс от растителни съставки Profense CL, който помага за предотвратяване на увреждания, като бръчки и петна, причинени главно от UV лъчите* . - Формула, която предпазва от полепване на замърсявания по кожата и съдържа антиоксидант, който помага за предпазване от увреждане. • Водоустойчив филм, който не се отмива при плуване или изпотяване и по този начин не замърсява морето при къпане. • Капачката е изработена от 72% сертифицирани биоразградими материали.
Начин на употреба
Завъртете диска в долната част, за да откриете 1 см от продукта и нанесете директно и щедро за равномерно покритие. Върху трудни зони за нанасяне, като носа и около очите, нанесете продукта върху пръстите си и след това върху кожата. Лесно се отмива с обикновен почистващ продукт.
Състав
DIPHENYLSILOXY PHENYL TRIMETHICONE・HOMOSALATE・OCTOCRYLENE・MINERAL OIL(PARAFFINUM LIQUIDUM/HUILE MINERALE)・HYDROXYSTEARIC ACID・TRIETHYLHEXANOIN・ETHYLHEXYL SALICYLATE・METHYL METHACRYLATE CROSSPOLYMER・PEG/PPG-9/2 DIMETHYL ETHER・BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE・DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE・C12-15 ALKYL BENZOATE・DIBUTYL LAUROYL GLUTAMIDE・BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE・POLYAMIDE-8・SILICA DIMETHYL SILYLATE・PPG-17・FRAGRANCE (PARFUM)・BHT・TOCOPHEROL・LIMONENE・PEG/PPG-14/7 DIMETHYL ETHER・TOCOPHERYL ACETATE・PEG-6・LINALOOL・LECITHIN・CITRONELLOL・HEXYL CINNAMAL・CITRAL・PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE・SILICA・GLYCYRRHIZA GLABRA (LICORICE) ROOT EXTRACT・
Напишете вашето мнение
Оценете: SHISEIDO Clear Suncare Stick SPF 50+
Вашата оценка
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.