JEAN PAUL GAULTIER Le Male Elexir Parfum Парфюмна вода (EDP)

Рейтинг:
95% of 100
Код на продукта:
073541
+20 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

Морякът от Le Male Elixir предизвиква гореща вълна, когато се качи на борда! Ароматът му е толкова интензивен, че златото се топи върху горещия му торс и металната кутия. Издига се дървесен, ароматен , амбров сексапил, пламнал от чувственост под полупрозрачното кафяво моряшко горнище.
Виж пълното описание
Няма наличност
75ML
200,00 лв.
Купи на изплащане
Няма наличност
Информация за доставка

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Тип продукт: Парфюмна вода (EDP) Пол: Мъжки Категория аромат: Дървесен, Ароматичен, Амбров Връхни нотки: ЗЪРНА ТОНКА Средни нотки: ЛАВАНДУЛА Базови нотки: БЕНЗОИН Вместимост: 75ML Beauty категория: МЪЖКА ПАРФЮМЕРИЯ
Описание на продукта

Морякът от Le Male Elixir предизвиква гореща вълна, когато се качи на борда! На палубата този аромат на Готие е толкова силен, че златото се топи в пламтящи ивици по горещия му торс и металната кутия. Говорим за сексапил, когато този дървесен, ароматен , амбров и напълно пристрастяващ аромат обгръща тялото му! Хоризонтът започва да се люлее. Сетивата са извън контрол. Изгаряме от желание за този чувствен еликсир, който омагьосва под полупрозрачния му кафяв моряшки топ.

Начин на употреба
Впръскайте аромата по пулсиращите точки на тялото, като например: зад ушите, по врата или китките, без да разтривате.
Състав
ALCOHOL DENAT. PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), LINALOOL, COUMARIN, LIMONENE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CINNAMAL, CITRAL, GERANIOL, BENZYL BENZOATE, BENZYL ALCOHOL
Оценка на потребителите
  1. Пробвайте парфюма, преди да поръчате.
    Рейтинг:
    80
    Взех си да пробвам Le Male Le Parfum и Le Male Le Elexir Parfum. Веднага след като ги взех на лявата ръка единя, на другата другия. И двата ми харесват, но определено Le Parfum е по-добър. Всички колежки и момичета, които питах са на същото мнение. Елексира става по-добър след като узрее малко върху кожата, но лавандулата в обикновения Le Parfum е бру-тал-на.

    Мнение от Martin,

  2. Добър дизайнерски парфюм
    Приятен, би се харесал на повечето хора. Сладък, усеща се предимно ванилия, примесена с много лек тютюнев нюанс. Приказките за повече от 12 часа трайност са преувеличени, но в никакъв случай не е слаб.

    Мнение от Daniel,

  3. Уникален парфюм
    Уникален парфюм, който е различен. Трае много време (12ч.+) също така проекцията е много добра. Със сигурност първо трябва да се тества и тогава да се вземе.

    Мнение от Виктор,

  4. Приятна изненада
    Останах супер впечатлен и изненадан. Мека топлина, със супер силна проекция. Вече е един от любимците в колекцията ми. Доста е траен - над 12ч. Ще чакам да се появи и 125мл, че този май бързо ще го свърша

    Мнение от Павлин,

Виж всички
Напишете вашето мнение
Оценете: JEAN PAUL GAULTIER Le Male Elexir Parfum
Вашата оценка
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.