YOUSTAR Beauty Backpack Set Комплект

Код на продукта:
065474
+6 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

Няма наличност
373GR
63,99 лв.
Купи на изплащане
Няма наличност
Информация за доставка

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Тип продукт: Комплект Пол: Дамски Вместимост: 373GR Beauty категория: АКСЕСОАРИ ДРУГИ
Описание на продукта

Раницата youstar Beauty е стилна малка раница с красива кожена визия и страхотно усещане. Компактен и универсален като заместител на чантата, този аксесоар на youstar е в крак с тенденциите и привлича погледите с металните си детайли от розово злато. Съдържанието на чантата може да се съхранява лесно и гъвкаво в основното отделение. Две практични допълнителни отделения отпред осигуряват по-добър ред и оптимална защита, като едното от тях е идеално за съхранение на смартфона ви.

Ремъците са регулируеми, а размерите на раницата са 18 x 10 x 20 (ШхДхВ).

Съдържание:

  1. youstar BOHO GLAM Палитра сенки за очи 9 перфектно хармониращи сенки – мат и с блясък – с различни текстури за различни визии. Дискретен дневен грим или ултимативен парти стил – с тази палитра всичко е възможно! Силно пигментиращите кремообразни формули се нанасят и преливат лесно. С вградено огледало – идеални за пътуване! Всички продукти на youstar са КЛИМАТИЧНО НЕУТРАЛНИ за активен принос към опазването на климата. youstar BLACK SERIES
  2. Четка за сенки Черната серия четки за пудра BLACK SERIES MAKE-UP BRUSHES на youstar привличат с изключително меките веган косми на четката. Ергономичната дръжка ляга идеално в дланта и превръща ежедневното гримиране в удоволствие. Нашата четка за сенки с деликатни косъмчета EYESHADOW BRUSH е подходяща не само за нанасяне на сенките върху големи площи, но и за перфектно контуриране на окото. Четката е идеална за подчертаване на външните ъгълчета на окото и съответно за засилване изразителността на грима на очите. Всички продукти на youstar са КЛИМАТИЧНО НЕУТРАЛНИ за активен принос към опазването на климата.
  3. youstar INTENSE COLOUR Червило YOUSTAR INTENSE COLOUR е силно пигментиращо овлажняващо червило с гланц-финиш. Специалната формула за подхранване с масло от шипка и ший дарява приятен комфорт и чувствен интензивен цвят - за добре оформени и ефектни устни. Всички продукти на youstar са КЛИМАТИЧНО НЕУТРАЛНИ за активен принос към опазването на климата.
Състав
PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, PARAFFINUM LIQUIDUM, BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2, CERA MICROCRISTALLINA, VP / HEXADECENE COPOLYMER, HYDROGENATED MICROCRYSTALLINE CERA, SYNTHETIC WAX, PARAFFIN, PARFUM, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, PHENOXYETHANOL, ROSA CANINA FRUIT OIL, CAPRYLIC / CAPRIC TRIGLYCERIDE, TOCOPHEROL, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, BHT, CITRIC ACID, [+/- CI 77891, CI 77492, CI 77491, CI 77499, CI 15850, CI 45410, CI 42090, CI 19140]
Напишете вашето мнение
Оценете: YOUSTAR Beauty Backpack Set
Вашата оценка
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.