КОМПЛЕКТ YOUSTAR For Your Eyes Only! Eye Make-Up Brush Set Комплект

Код на продукта:
074527
+3 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

Комплект четки за грим на очите
Виж пълното описание
Наличен

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

Информация за доставка
Срок за доставка: понеделник, 29 април - сряда, 01 май
39,99 лв.
Купи на изплащане
Наличен

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Тип продукт: Комплект Пол: Дамски Beauty категория: АКСЕСОАРИ ЗА ГРИМ
Описание на продукта
Издигнете нивото на грима си с най-добрата колекция четки за грим за очи на youstar. Този цялостен комплект се отличава с изтънчен и елегантен дизайн, както и с изключително фини вегански косъмчета за безупречно нанасяне и безпроблемно смесване, което ви позволява да постигнете перфектни визии. Опакован в удобна кожена чантичка, той е вашият идеален спътник за пътуване.
Начин на употреба
Четка за смесване: Средно голяма четка, която нанася меко размиване на цвета по клепачите, когато се използва отстрани, и която смесва преходни нюанси, когато се използва на върха. Четка за смесване на сенки: Пухкава, куполообразна четка, която се вписва точно във вдлъбнатината на окото, за да нанесе перфектно преходния цвят. Четка за смесване за очи: Куполна четка за сгъване на сенки с пикел, който ѝ дава възможност да се използва от плоската страна за сенки или да се използва пълнотата на върха за безпроблемно смесване. Четка за сенки за очи: Малка, плътна четка, предназначена за нанасяне на пигмент, размазване или използване за подчертаване на веждите и вътрешните ъгли на очите. Четка за дефиниране на молив: Също така перфектно нанася хайлайтър върху вътрешните ъгли. Четка за вежди: Ъглова четка за оформяне на прецизни линии по веждите или навсякъде, където желаете да се изявите. Работи с прахообразни и кремообразни формули. Четка за размазване: Перфектната четка за размазване под долната линия на миглите. Компактният ѝ размер я прави идеална за размазване и разнасяне на линии и сенки. Четка за коректор с два края: Лесна за използване четка за нанасяне на кремообразен коректор. Тази плътна четка може да събере точното количество продукт, след което да го разнесе равномерно и безпроблемно.
Напишете вашето мнение
Оценете: КОМПЛЕКТ YOUSTAR For Your Eyes Only! Eye Make-Up Brush Set
Вашата оценка
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.