КОМПЛЕКТ YOUSTAR Jetset 02 Travel Make-Up Brush Set Комплект

Код на продукта:
074528
+3 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

Комплект четки за грим за пътуване
Виж пълното описание
Наличен

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

Информация за доставка
Срок за доставка: понеделник, 29 април - сряда, 01 май
39,99 лв.
Купи на изплащане
Наличен

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Тип продукт: Комплект Пол: Дамски Beauty категория: АКСЕСОАРИ ЗА ГРИМ
Описание на продукта
С колекцията от 6 части youstar JETSET Brush Collection ще сте подготвени за всички визии в движение. Лесният за съхранение калъф във вид на черна кожа е идеален за съхранение на четки за грим, независимо дали у дома или по време на пътуване. Красивият дизайн на тубата JETSET излъчва не само елегантност, но и блясък. Всички продукти на youstar са вегански и неутрални по отношение на климата. Съдържание: 1x Четка за пудра 1x Четка за руж 1x Четка за подчертаване на очите 1x Четка за сенки за очи 1x Четка за смесване 1x ъглова четка за сенки за очи
Начин на употреба
Четка за пудра: - за пресовани и насипни формули за пудра - супер меки косъмчета на четката - подходяща за насипна и пресована пудра и за равномерно смесване на всички текстури - Ергономична дръжка Четка за руж: - перфектна за нанасяне на прахообразни и кремообразни ружове - супер меки косъмчета на четката - ергономична дръжка, която приляга идеално в ръката - Наклонените косъмчета на четката позволяват перфектно моделиране и очертаване на скулите. Четка за подчертаване на очите: - идеална за нанасяне на хайлайтър. Това увеличава интензивността и трайността на хайлайтъра. Четка за сенки за очи: - За нанасяне на сенки за очи и контуриране на очите. Четка за смесване: - за леко нанасяне на цвят върху целия клепач или за заличаване на твърди линии. Ъглова четка за сенки за очи: - за нанасяне и разнасяне на сенки за очи - С изключително мек и ъглов връх на четката сенките за очи могат да се нанасят професионално. Със супермеките и висококачествени четки от синтетичен косъм на youstar с елегантен дизайн ежедневният ви грим винаги ще бъде особено лесен за нанасяне.
Напишете вашето мнение
Оценете: КОМПЛЕКТ YOUSTAR Jetset 02 Travel Make-Up Brush Set
Вашата оценка
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.