Хайлайтър

Филтри
на страница
  1. ONE TWO FREE! Skin-up Creamy Pearl Highlighting Balm до -20%
    One.Two.Free ONE TWO FREE! Skin-up Creamy Pearl Highlighting Balm Хайлайтер
    Специална цена 26,39 лв. Редовна цена 32,99 лв.
  2. Lancôme Teint Idole Ultra Wear Highlighter Stick
    Lancôme Lancôme Teint Idole Ultra Wear Highlighter Stick Хайлайтер
    ПЦД: Pcd Price 110,00 лв. От 81,60 лв. Разлика: 28,40 лв.
    Допълнителни цветове
  3. Kylie Cosmetics Holiday Collection Face & Body Liquid Highlighter
    Kylie Cosmetics Kylie Cosmetics Holiday Collection Face & Body Liquid Highlighter Хайлайтер
    ПЦД: Pcd Price 57,99 лв. 34,79 лв. Разлика: 23,20 лв.
Филтри
на страница

Изберете своя хайлайтър на DOUGLAS.BG – добавете нежен блясък към грима си!

Хайлайтър– продуктът, който добавя сияние и дамите обожават! Но какви са вашите предпочитания? Дали деликатен блясък или по-наситен и драматичен ефект? С хайлайтъра вие добавяте финалния щрих към макиажа и придавате «онзи блясък», който отразява слънцето върху лицето ви. Изборът от цветове и текстури е голям. Можете да използвате хайлатър, например, за контур на лицето или, за да подчертаете очите си. Ще ви разкажем как правилно да използвате хайлайтър и как да придадете естествен блясък на лицето си.

Кой е правилният цвят за вас?

Когато избирате своя хайлайтър, имате на разположение голямо разнообразие от цветове. Ако кожата ви е светла, най-добре е да използвате хайлайтър в мек, нежен нюанс, който не се различава твърде много от вашия тен, за да изглежда кожата естествено.  Нежно-розовите тонове са класика и придават свеж блясък. За по-тъмна кожа или, ако сте прибодили зашеметяващ летен загар, опитайте нещо по-силно – например топли нюанси като злато или бронз. Люляковите и коралови нюанси също станаха актуални в последно време.

Как правилно да използвате хайлайтър? Няколко съвета за перфектен грим.

Хайлайтърът, нанесен на правилните места, придава свежест и младежки вид на лицето ви и кара очите ви да блестят. Използвайте хайлайтъра като финален щрих във вашия макиаж – след като сте нанесли останалите грим продукти за лице. Така се създава контур на лицето, чрез блендване и омекотяване на линиите.  Ако желанието ви е да постигнете само лек, естествен блясък, може да нанесете малко хайлайтър и преди останалите продукти.

 Хайлайтърът може да се нанася и с пръсти - това е особено практично, когато сте навън. В зависимост от текстурата на хайлайтъра обаче, е добре да използвате подходящите четки. С тях може да придавате акцент на определени места и да комбинирате хайлайтъра си с бронзираща пудра, коректор или руж.

Разкрийте зашеметяващи очи и поглед, благодарение на хайлайтъра:

  1. Ако искате очите ви да изглеждат по-големи, поставете хайлайтър във вътрешния ъгъл на окото.
  2. За по-голяма дълбочина на очите, нанесете хайлайтър под долната линия на миглите – така ще ги подчертаете деликатно.
  3. Очите ви са видимо уморени? Не е нужно това да личи? Нанесете хайлайтър в зоната под веждите – така оптически ще «отворите» погледа.
  4. За да прикриете тъмните кръгове, нанесете хайлайтър непосредствено под околоочната зона.

Приложението на хайлайтъра в грима – трикове и съвети.

  1. За по-плътни устни, поставете хайлайтър в средата на долната устна.
  2. Ако искате оптически да направите носа си по-тесен, поставете хайлайтър в продължение на неговия мост (най-издадената част)..
  3. Кръглото лице придобива по-остри и дефинирани черти, когато нанесете хайлайтър над скулите.
  4. Ако пък искате да придадете на тясното лице по-голяма пълнота, нанесете смело хайлайтър директно върху скулите.

Открийте различните видове хайлайтъри.

Съществуват различни видове хайлайтъри, като всеки има своите предимства. Просто изпробвайте всеки от вариантите и открийте любимия си:

  • Прахообразен хайлайтър: нанасяйте го така, както нанасяте руж. Най-добре е да използвате мека четка, като я допрете по хайлайтъра един или два пъти, преди да допрете до лицето. За по-лек акцент може също да нанесете хайлайтъра на прах с върха на пръстите си.
  • Кремообразен хайлайтър: хайлайтърът под формата на крем може да се нанася прецизно и има високо ниво на покритие. Възможно е да откриете кремообразния хайлайтър в много различни варианти – като палитра, стик, молив или тубичка.
  • Течен хайлайтър: това е висококонцентриран хайлайтър на капки, често може да го срещенете и с “drops” в наименованието. От него се капва малко директно върху кожата, като след това чрез потупване го разнасяте върху желаните зони. Като алтернатива, може да го смесите с няколко капки от основата си за грим.

Купете хайлайтър онлайн на DOUGLAS.BG

Хайлайтър. Ще откриете голям избор от хайлайтъри в онлайн магазина на DOUGLAS & BEAUTY|ZONE. Открийте най-модерните тенденции в цветовете и текстурите хайлайтър, които различните мраки предлагат. Благодарение на подробните описания на продуктите, изборът е лесен и може да се отпуснете и спокойно да се насладите на вашия онлайн шопинг. Кой хайлайтър е подходящ за вас?

© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.