Summer of Beauty Card

Summer of Beauty Card - Двойно повече точки с всяка покупка с Beauty Card

ВСИЧКИ ДИГИТАЛНИ карти ще получат талон за 30 лв. отстъпка, валиден за покупки над 139 лв. 

валиден от 15.06.2023г. до 30.06.2023г.!

 

» Само в периода 01.06 - 15.06.2023 г. като наши лоялни клиенти ще натрупвате Двойно повече Beauty точки! Важи както за физическите магазини, така и за онлайн поръчки, направени през профил с вашата дигитална BEAUTY CARD. Точките се начисляват след получаване на поръчката.

» Всички дигитални карти към края на 14.06.2023г. ще получат на посочения в Beauty Card профила си имейл адрес, талон за отстъпка на стойност 30 лв., валиден за покупка над 139 лв. Талонът е активен в периода от 15.06.2023 г. до 30.06.2023 г. Талонът ще получите на 15.06.2023 г

» След като дигитализирате картата си на douglas.bg, проверете дали данните ви са верни и актуални! Проверете дали сте отбелязали отметката, че приемате имейли от нас, за да може да ви изпратим ваучера. Клиенти, които не са приемали мейлинг от нас към края на деня на 14.06.2023 г., НЯМА как да получат талона си за отстъпка. Обновете информацията, ако е необходимо.

» Талонът за отстъпка е валиден както за физическите магазини, така и за онлайн поръчки над 139 лв. с вашата дигитална BEAUTY CARD.

» Ако сте регистрирали картата си в потребителския профил на DOUGLAS.BG, но не сте получили талон за 30 лв. отстъпка до 16.06.2023 г., молим да се свържете с нас на тел. 0700 10 900 или ни пишете на [email protected].

» За да натрупвате двойно повече точки и да получите талон за отстъпка, е необходимо да дигитализирате своята BEAUTY CARD в профила си на douglas.bg 

» За да получите талон за отстъпка, е необходимо първо да се регистрирате/или да влезете в профила си, след което да добавите своята BEAUTY CARD през меню BEAUTY CARD. След това добавете харесаните продукти в кошницата. 

ДИГИТАЛИЗИРАЙ СВОЯТА BEAUTY CARD ТУК

» Ако нямате BEAUTY CARD, е необходимо да се регистрирате и да заявите своята Beauty CARD. Научете как да направите това ТУК

ЗАЯВИ НОВА BEAUTY CARD ТУК

» Съветваме Ви първо да се регистрирате и в процеса по регистрация да заявите, че искате карта.

 

» След като дигитализирате картата си на douglas.bg, проверете дали вашите мейл и телефон са верни и актуални! Проверете и дали сте отбелязали отметката, че приемате съобщения от нас, за да може да Ви изпратим талона за отстъпка. Клиенти, които не приемат съобщения от нас, няма как да получат талона си за отстъпка. Обновете информацията в своята Beauty Card, ако е необходимо.

» Талонът за отстъпка е еднократен и е валиден както за физическите ни парфюмерии, така и за онлайн покупки над 139 лв.

* С талона за отстъпка не може да се закупуват продукти в други промоции. Талонът не се комбинира с други ваучери, талони за отстъпка, промокодове, както и с отстъпка за рожден ден. Не важи при закупуване на GIFT CARD.

» Талонът за отстъпка не важи за продукти, които са отбелязани с етикет DOUGLAS PRICE .Информация за обозначенията на продуктите на сайта може да намерите ТУК

© 2023 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.