SMILE MAKERS The Neighbor Anal Rechargable Vibrator ВИБРАТОРИ

Код на продукта:
073933
+8 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

Smile Makers The Neighbor е вашият приятел в нужда и удоволствие - точно, когато ви потрябва.
Виж пълното описание
Наличен

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

Информация за доставка
Срок за доставка: понеделник, 29 април - сряда, 01 май
80,00 лв.
Купи на изплащане
Наличен

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Пол: Унисекс Тип продукт: ВИБРАТОРИ Beauty категория: СПЕЦИАЛНА ГРИЖА
Описание на продукта

Smile Makers The Neighbor ви дава усещането и страстта на готиния и услужлив съсед, който е винаги на среща. Той е специално създаден за отдадена анална стимулация, подходящ е дори и за любопитните начинаещи. Съвети: Това е нещо игриво и разнообразно, а не срамно - отпуснете се. Вече мнозина го правят. Несмущаващ и гостоприемен: Аналната стимулация трябва да се наблюдава заедно с клиторната, вагиналната и тази на вулвата. Подобрява удоволствието и оргазма. Алтернатива на вагиналното проникване: Подходящ за тези с вагинизъм или които са на медицинска терапия, но не искат да губят забавлението. Характеристики: Кръгъл нежен накрайник за лесно вмъкване С размерите на пръст - за най-голямо удоволствие и комфорт. Едновременно широк и гъвкав - за да остане на мястото си. С форма на "пламък" - за контрол и безопасност. Режими на вибрация за засилване на удоволствието и разнообразието. Дръжката му е подходяща за едновременна клиторна или вагинална стимулация. Оптимална луковична форма за повече натиск. Водоустойчив. Презареждащ се. Изработен от първокласен силикон, внесен от Япония и полиран криогенно за най-гладък допир.

Начин на употреба
Съвет #1: Нанесете достатъчно количество лубрикант и бавно проникнете без много натиск. Съвет #2: Затворете очи и се съсредоточете върху усещанията: какво е усещането около входа на ануса? как се усеща по-навътре? Съвет #3: Регулирайте вибрацията, съответно и оргазмите си. Съвет #4: С накрайника можете са стимулите еднвременно клитора и влагалището. Насладете се! Съвет #5: съчетайте го с лубрикант Generous Gel на водна основа за луксозни усещания и докосване без триене. Съвет №6: След употреба почистете старателно. Предпазни мерки: Никога не използвайте The Neighbor заедно с лубриканти на силиконова основа, масажни масла или кремове за ръце и подобни. Избягвайте да оставяте продукти от Smile Makers на пряка слънчева светлина и не ги излагайте на силна топлина. Не използвайте върху подута или увредена кожа. Да се ​​пази извън обсега на деца.
Състав
Първокласен силикон, внесен от Япония и полиран криогенно за най-гладък допир.
Напишете вашето мнение
Оценете: SMILE MAKERS The Neighbor Anal Rechargable Vibrator
Вашата оценка
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.