Грим

 

 

ТЕН
ТЕН

ОЧИ
ОЧИ

УСТНИ
УСТНИ

КОМПЛЕКТИ
КОМПЛЕКТИ

 

Филтри
на страница
  1. Lancôme Teint Idole Ultra Wear Blush Stick
    Lancôme Lancôme Teint Idole Ultra Wear Blush Stick Руж кремообразен
    ПЦД: Pcd Price 110,00 лв. От 81,60 лв. Разлика: 28,40 лв.
    Допълнителни цветове
  2. Lancôme Teint Idole Ultra Wear Highlighter Stick
    Lancôme Lancôme Teint Idole Ultra Wear Highlighter Stick Хайлайтер
    ПЦД: Pcd Price 110,00 лв. От 81,60 лв. Разлика: 28,40 лв.
    Допълнителни цветове
Филтри
на страница

Lancome: Изискан грим с френски чар

Френската козметична марка е основана през 1935 г. като семеен бизнес, а сега е дъщерно дружество на L'Oréal. Целта на марката за красота е да даде възможност на всеки, независимо къде по света, да се докосне до френската елегантност и шик.

Още от създаването си марката предлага парфюми, а само година по-късно – и първия си крем за лице, който бързо се превръща в хитов продукт. Като марка, Lancôme продължава да въплъщава френската изтънченост и винаги е била основна част от рутините за красота на мнозина поради своя ангажимент към качеството и лукса.

Брандът, който бързо разширява продуктовата си гама с парфюми и добавя грижа за кожата и грим, е известен със своите висококачествени и луксозни продукти, водещи до ефективни резултати, създадени с помощта на последни технологии и иновации.

Именно тази комбинация от лукс, иновация и качество затвърди репутацията на Lancôme като водещ играч в индустрията за красота.  

Сред най-прочутите продукти за грим са спиралата Lancôme "Definicils", известна със способността си да дефинира и удължава миглите без слепване, и фон дьо тенът "Teint Idole Ultra Wear", хвален за дълготрайното си пълно покритие, което не се усеща тежко върху кожата. Друг открояващ се продукт в гамата на френския бранд е червилото "L’Absolu Rouge". С широка гама от цветове, то е любимо заради предоставяния комфорт и хидратация и лесно нанасяне. Това червило осигурява дълготраен наситен цвят и се усеща чудесно върху кожата.

Какви грим продукти Lancome ще откриете в оторизиран онлайн магазин Douglas

В онлайн магазин Douglas ще откриете грим продукти от световноизвестния бранд, с които да постигнете красив тен, подчертани очи и примамващи устни.

Сияен тен с Lancôme: В гамата за красив озарен тен на бранда ще намерите леки и дълготрайни формули, които подобряват кожата. Новият Lancome Teint Idole Ultra Wear, обогатен с хиалуронова киселина, осигурява матово покритие и естествен финиш. За дамите, предпочитащи лек сатенен и перлен завършек е подходящ Teint Miracle. С изключително лека тектстура, продуктът придава свеж вид на кожата, благодарение на перлените пигменти в него. За леко озаряване на фината кожа в околоочната зона са подходящи коректори като Lancome Teint Idole Ultra Wear Care & Glow или All Over Concealer. Финални бляскави щрихи на скулите с хайлайтър Ultra Wear Highlighter Stick и руж Blush Subtil помагат за завършен свеж и здравословен вид на кожата.

Неустоими устни с Lancôme: Насладете се на чист лукс за вашите устни с Lancôme! Голямата гама от продукти като червила, гланцове и моливи пасват на стила и тоалета ви и подобряват настроението ви, а ценните вещества, добавени във формулите на продуктите се грижат за чувствителната кожа на устните и я защитават.

Бляскавите червила на Lancôme съчетават иновативна технология и интензивна грижа. Продуктите за устни на Lancôme се предлагат в многобройни атрактивни цветови нюанси и впечатляват с блестящите си цветове и кремообразна, лека текстура. Благодарение на специалната си формула червилата Lancôme овлажняват до осем часа и осигуряват еластични и пълни устни. Независимо дали предпочитате блестящ гланцов ефект, сияен завършек или естествен грим на устните: продуктите на Lancôme отговарят на най-високите изисквания!

С червилото на Lancôme можете умело да придадете ефект с кадифено меки устни за всеки повод. Висококачественият грим за устни от Lancôme осигурява професионални резултати и е толкова удобен, колкото и балсамът. Това означава, че не е нужно да жертвате ценна грижа в името на цвета. Намерете идеалния спътник за вашата красива визия в широката гама продукти на Lancôme. 

Червилото на Lancôme се адаптира към настроението ви по всяко време благодарение на разнообразието от цветове - матови, блестящи или прозрачни. Глос за устни на Lancôme придава на устните ви желан, здравословен блясък. Мекият апликатор може да се използва прецизно, за да оформите устните си и да ги покриете с блестящ цвят. 

Молив за контур на устните: Иновативният молив за контур на Lancôme ви позволява да очертаете контурите на устните прецизно и равномерно. В единия му край има олово с гладка текстура, което се плъзга нежно по устните ви. Фината четка в другия край е подходяща за контролирано нанасяне. 

Червилата и другите продукти за устни на Lancôme са идеалното допълнение към ежедневния ви грим. Използвайте изкуството на съблазняването с Lancôme - без думи!

Магичен поглед с Lancôme: С висококачествените продукти от бранда може да подчертаете очите и да създадете пленяващ поглед. Един от бестеселърите в тази категория е спиралата Hypnose. Обогатена с провитамин B5, Lancome Hypnose Mascara позволява надграждане и помага за постигане на до осем пъти по-обемни мигли. Те запзват мекота и гъвкавост, а вие се наслаждавате на безупречна визия. Освен Hypnose и Definicils при нас ще намерите и други обичани спирали от бранда като Lancome Lash Idole, Lancome Hypnose Doll Eyes и Lancome Grandiose.

Сред продуктите за очен грим ще откриете и водоустойчиви моливи за очи, очна линия и сенки. Със сенките за очи от Lancome може да постигнете естествена или драматична визия. Всичко зависи от вас. Нежни кремообразни сенки се нанасят лесно и имат трайност до 12 часа. Независимо дали искате натурални ежедневни нюанси, или наситени сини или зелени тонове, сред десетте палитри с цветове ще откриете подходяща за вас. 

При нас ще откриете и различни комплекти с бестселърите на френския бранд, които са чудесни за подарък за любим човек. Комплект Lancome Monsieur Big включва молив за очи в черен цвят Le Crayon Khol, спирала Monsieur Big и продукт за премахване на очен грим. Ако предпочитате комплекти, включващи и продукти за грижа за нежната околоочна зона, то Lancome Hypnose комплект със спирала, почистващ продукт и крем за тази зона е подходящ избор.

Изберете грим продукти Lancôme от онлайн магазин Douglas

На DOUGLAS.BG ще откриете емблематичните продукти за грим Lancôme, с които да подчертаете естествената си красота. 

Продуктите, които впечатляват с високо качество и елегантна визия, помагат да постигнете шик без усилие. Изберете продукти на френския бранд и създайте магична визия, подходяща за ежедневието или за бляскава вечер. 

В нашия сайт можете бързо и лесно да разгледате и подберете подходящите за вас продукти, които да получите с доставка до наш магазин или до адрес. Можете да посетите и физическите ни магазини, където нашите експерти по красота с удоволствие ще ви консултират. 

Не забравяйте да се присъедините към нашата лоялна програма, за да трупате точки в своята Douglas Beauty Card и да се радвате на ексклузивни промоции и отстъпки! 

Изберете своите нови грим продукти Lancôme, направете поръчка и станете част от света на Douglas, изпълнен с красота, мода, стил! 

© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.