LA PRAIRIE Skin Caviar Liquid Lift Серум за лице 50 мл Серум

серум за лице
Рейтинг:
100% of 100
Код на продукта:
056857
+147 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

Обновен хайверен серум за лице с две нови мощни съставки за безпрецедентни резултати.
Виж пълното описание
Наличен

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

Информация за доставка
Срок за доставка: понеделник, 22 април - сряда, 24 април
50ML
1470,00 лв.
Купи на изплащане
Наличен

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Срок на годност след отваряне: 12M Тип продукт: Серум Какъв проблем решава: Лифтинг и стягане. Възвръща обема. Основна полза: La Prairie Skin Caviar Liquid Lift стяга и повдига кожата с мощната си формула *Този луксозен серум грижа за обогатен с две мощни форми на повдига, стяга и възстановява плътността на кожата за намаляване на фините линии и бръчките *С антиоксидантните свойства на естествения екстракт от хайвер този серум за лице повдига, стяга и изглажда кожата, като я уплътнява и същевременно видимо намалява бръчките *Серумът обновява клетките на кожата, като същевременно повишава нейната еластичност за по-стегната, видимо по-сияйна кожа с по-малко видими фини линии *Използвайте серума върху чиста кожа като част от ежедневната си грижа за кожата сутрин и/или вечер след почистване и преди хидратиращия продукт *Подкрепена от 90-годишна швейцарска клетъчна наука и обогатена с активни съставки, La Prairie издига грижата за кожата до форма на изкуство. Пол: Дамски Вместимост: 50ML Beauty категория: ЛИЦЕ
Описание на продукта
Този серум с хайвер на La Prairie Skin предоставя усещане, докато отключва вътрешния блясък на кожата ви, благодарение на формулата си, обогатена с хайвер. Той комбинира лифтинг Caviar Premier на La Prairie с Caviar Absolute. Тези две съставки от швейцарски хайвер се обединяват, за да създадат подмладяващ серум, който е насочен към признаците на стареене, като загуба на стегнатост и обем на кожата и поява на фини линии и бръчки. Натиснете бутона за активиране, след което разклатете бутилката, за да смесите хайверните топчета с млечната емулсия преди първото нанасяне. Нанасяйте сутрин и вечер след почистване, тоник и лосиона Skin Caviar Essence-in-Lotion. С върховете на пръстите си разнесете една или две капки по лицето, шията и деколтето, като избягвате зоната около очите. Оставете да изсъхне напълно, преди да нанесете предпочитания от вас овлажняващ крем от серията Skin Caviar. Преди 35 години La Prairie разкрива на света уникалната сила на хайвера да подхранва, ревитализира и подмладява кожата. Смесени с ексклузивния клетъчен комплекс на La Prairie, с антиейдж свойства и богата, успокояваща и хидратираща формула, продуктите за грижа за кожата на La Prairie са подходящи за всички типове кожа, включително сухата.
Начин на употреба
Сутрин и вечер след почистване, тонизиране и нанасяне на лосион и околоочен серум. При първа употреба активирайте формулата като натиснете бутона за активиране, за да смесите хайверените перли и емулсията в копринен серум. Разклатете енергично флакона, за да завършите фазата на трансформация. Натиснете помпата, за да дозирате една до две капки в дланта на ръката си. Използвайте върховете на пръстите, нанесете по лицето и шията, като избягвате областта на очите. Оставете да абсорбира напълно преди да последвате със Skin Caviar Luxe Eye Cream и предпочитания от Вас хайверен крем за лице. След първоначалното активиране, няма нужда да натискате бутона за активация или да разклащате флакона допълнително - просто изпомпвайте доза, за да освободите формулата, колкото Ви е необходимо.
Състав
Споменатите съставки отговарят на текущата производствена ситуация. Тъй като редовно адаптираме формулите си, така че да включват най-новите научни открития, се прилагат съставките, посочени върху опаковката.
Оценка на потребителите
  1. La Prairie Skin Caviar Liquid Lift Prremier
    Рейтинг:
    100
    Чувствам се прекрасно с продукта!

    Мнение от Дита Михова,

  2. Оценка
    Рейтинг:
    100
    Отлично

    Мнение от Дита,

Виж всички
Напишете вашето мнение
Оценете: LA PRAIRIE Skin Caviar Liquid Lift Серум за лице 50 мл
Вашата оценка
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.