ACQUA DI PARMA Fico Di Amalfi Тоалетна вода (EDT)

Рейтинг:
100% of 100
Код на продукта:
conf-57319
+15 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

Fico di Amalfi от Acqua di Parma е енергизиращ цитрусов аромат, който непрекъснато изненадва, като невероятната гледка към брега на Амалфи.
Виж пълното описание
Моля, изберете разновидност.

Възможна е разлика в цените за отделни цветове/разфасовки. Изберете цвят/разфасовка, за да разберете точната цена.

От 156,00 лв.
Наличен
Останали са само %1

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

Информация за доставка
Купи на изплащане
Наличен

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Тип продукт: Тоалетна вода (EDT) Пол: Унисекс Категория аромат: Цитрусов Връхни нотки: Италиански лимон, италиански бергамот, грейпфрут Средни нотки: Смоков нектар, розов пипер, жасмин Базови нотки: Смокиново дърво, кедър, бензоин
Описание на продукта
Енергизиращ, ободряващ аромат с освежаващ акорд от смокинов нектар. Изтръпващи, жизнени връхни нотки са представени от етеричните масла от мандарина, бергамот и портокал. Свежест на лимон, грейпфрут и кедрово дърво допълват енергизиращия характер на аромата. В сърцето на Fico di Amalfi акорд от смокинов нектар разгръща сладките си нотки в комбинация с есенции от червен пипер. Нежно докосване на венчелистчета жасмин придават допълнителна изтънченост и елегантност.Доминиращи нотки на смокиново дърво съчетани с интензивни нюанси на мускус и кедрово дърво в базата, придават на аромата характер и уникалност.
Начин на употреба
Напръскайте желаното количество на поне 20см от кожата. Можете да нанасяте няколко пъти на ден. Пазете очите и не нанасяйте на раздразнена кожа. Пазете от деца.
Състав
ALCOHOL DENAT., AQUA (WATER), PARFUM (FRAGRANCE), LIMONENE, LINALOOL, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, CITRAL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BHT, GERANIOL, BENZYLALCOHOL, CITRONELLOL, TOCOPHEROL
Оценка на потребителите
  1. Летен аромат
    Уникален парфюм. Препоръчвам.

    Мнение от Калоян,

  2. Истинска наслада
    Ароматът е вълшебен, усеща се като лятна разходка сред смокинови дървета. Изключително деликатен, свеж, но не особено траен. Въпреки това, любим! В комбинация с душ гел с този аромат е наслада за сетивата!

    Мнение от Магдалена,

  3. Чудесен
    Рейтинг:
    100
    Свеж и ефирен с леко лимонов нюанс.

    Мнение от Роси,

  4. Заслужава си
    Рейтинг:
    100
    Ароматът , е лек , кремообразен и много свеж няма да допадне на хора който обичат тежки дътвестни аромати. Има много добра прожекция около 1 и 30 мин. , трайността е около 6 7 часа , но не забравяйте че все пак говорим за летен аромат.Подходящ е както за през деня така и за през вечерта.

    Мнение от Ценител,

Виж всички
Напишете вашето мнение
Оценете: ACQUA DI PARMA Fico Di Amalfi
Вашата оценка
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.