YESforLOV Natural Lubricant With Seaweed Гел за тяло

Естествен лубрикант YESforLOV с морска трева Ексклузивно
Код на продукта:
066702
+5 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

Лубрикант на водна основа със съдържание на органична морска трева. Няма мирис, не съдържа глицерин и се съчетава хармонично с всички видове сексуалност!
Виж пълното описание
Наличен

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

Информация за доставка
Срок за доставка: понеделник, 29 април - сряда, 01 май
100ML
59,80 лв.
Купи на изплащане
Наличен

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Срок на годност след отваряне: 6M Тип продукт: Гел за тяло Какъв проблем решава: Део и лична хигиена Основна полза: Хидратира кожата Основни предимства на формулата : Натурална Пол: Унисекс Вместимост: 100ML Beauty категория: СПЕЦИАЛНА ГРИЖА
Описание на продукта

Естествен и органичен изоосмотичен интимен лубрикант, сертифициран за отсъствие на глицерин в състава, което позволява постигане на сексуална хармония без агресивно въздействие върху кожата и слизестите обвивки. Неутрален, прозрачен и без съдържание на парфюм, този лубрикант с естествена морска трева има копринено гладка, нелепнеща текстура и не причинява раздразнение. Формулата съдържа пречистена вода и прясна морска трева, които помагат за създаване на естествена смазка и защитават от външно дразнене.

Лубрикантът с морска трева на YESforLOV е тестван под гинекологичен контрол. Съвместим е с презервативи и секс играчки. - Осмотичност, близка до тази на клетките в интимната област. (160 mOsm/kg).

Допълнителна информация: Формула с 99.3 % съставки от естествен произход. Формула с 66.6 % органични съставки. По стандартите на ISO 16128, с изключение на водата. - Тестван под гинекологичен контрол. - Съвместим със секс играчки и презервативи (по стандарт NF s97-034). - Не нарушава физиологичното ниво на ph. - Подходящ за всички видове слизести обвивки, дори най-чувствителните. - Произведен във Франция. - Вегански продукт. Не е тестван върху животни.

Начин на употреба

Този лубрикант не е контрацептив. Този продукт не трябва да се използва върху увредена кожа. В случай на кожно раздразнение препоръчваме да прекратите употребата и да се консултирате с лекар. Да не се прилага в комбинация с други продукти върху същата област без медицинска консултация. В случай на контакт с очите изплакнете обилно с вода

Специални условия на съхранение: Съхранявайте при стайна температура на място, защитено от светлина

Състав
AQUA (WATER), CARRAGEENAN, CITRIC ACID, ASCOPHYLLUM NODOSUM EXTRACT, PALMARIA PALMATA EXTRACT, UNDARIA PINNATIFIDA EXTRACT, XANTHAN GUM, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER, SODIUM HYDROXIDE, BENZYL ALCOHOL.
Напишете вашето мнение
Оценете: YESforLOV Natural Lubricant With Seaweed
Вашата оценка
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.