WELLNESS PREMIUM PRODUCTS Hair Towel Green Кърпи

Код на продукта:
077197
+3 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

Тюрбан за коса Wellness - Иновативен начин за поддържане на красива и здрава коса!
Виж пълното описание
Наличен

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

Информация за доставка
Срок за доставка: понеделник, 29 април - сряда, 01 май
37,00 лв.
Купи на изплащане
Наличен

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Пол: Дамски Тип продукт: Кърпи Beauty категория: АКСЕСОАРИ ЗА КОСА
Описание на продукта
Представяме ви иновативен тюрбан за коса Wellness, който предпазва вашите ценни кичури от заплитане и накъдряне! Това незаменимо допълнение към грижата за вашата коса е създадено, за да ви осигури изключителен комфорт и ефективна защита. Неговата ултра-абсорбираща материя перфектно абсорбира влагата, позволявайки на косата ви да изсъхне естествено, като минимизира риска от увреждане. Независимо от дължината и прическата, нашият тюрбан ще изпълни перфектно предназначението си, предпазвайки косата от чупливост и загуба на естествена еластичност. Нашият тюрбан е истинска революция в грижата за косата! Изключително деликатен, мек и ултра лек, той ще ви даде усещане за лекота при ежедневна употреба. Не е нужно да се притеснявате, че натоварвате главата си или оказвате натиск върху кожата си, защото е проектиран да осигури максимален комфорт за дълго време. Едно от най-големите предимства на нашия продукт е неговата лесна употреба. Прилепва идеално към главата, а специална система за закопчаване гарантира, че тюрбанът няма да се изхлузи дори по време на физическа активност. Можете свободно да извършвате ежедневните си дейности и тюрбанът ви все още ще бъде напълно на мястото си. В сравнение с традиционните кърпи, тюрбанът за коса Wellness е много по-щадящ към косата ви. Не причинява триене или механично увреждане на косата, като по този начин минимизира риска от цъфтящи краища и чупливост. Погрижете се за косата си на най-високо ниво! Изберете тюрбан за коса Wellness и усетете разликата още от първото използване. Защита, комфорт и ефективност – това е всичко, от което се нуждаете, за да се радвате на красива и здрава коса всеки ден. Не чакайте повече - вижте сами!
Начин на употреба
Наклонете главата си напред и поставете тюрбана върху мократа коса. Уверете се, че копчето е отзад на врата ви. Завъртете тюрбана и прикрепете примката към копчето.
Напишете вашето мнение
Оценете: WELLNESS PREMIUM PRODUCTS Hair Towel Green
Вашата оценка
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.