ROBERTO CAVALLI Signature Parfum for Women Парфюм

Код на продукта:
conf-76221
+19 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

Поразителeн, смел, женствен, Roberto Cavalli Signature Parfum е чувствен флорален и амбров аромат, който излъчва божествена увереност, създаден, за да дава сила и кураж. Парфюмът Signature е посветен на изящната бяла лилия. Това нежно и магнетично цвете е допълнено от богати, плътни аспекти на ванилия и пачули. Те се съчетават с финия блясък на касис и розов пипер, за да се получи аромат, който с лекота съчетава светлината и мрака.
Виж пълното описание
Моля, изберете разновидност.

Възможна е разлика в цените за отделни цветове/разфасовки. Изберете цвят/разфасовка, за да разберете точната цена.

От 191,00 лв.
Наличен
Останали са само %1

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

Информация за доставка
Купи на изплащане
Наличен

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Тип продукт: Парфюм Пол: Дамски Категория аромат: Флорален Връхни нотки: РОЗОВ ПИПЕР Средни нотки: АКОРД ЛИЛИЯ Базови нотки: МАСЛО ОТ ПАЧУЛИ Срок на годност след отваряне: 36М
Описание на продукта
Поразителен, смел, женствен, Roberto Cavalli Signature Parfum е чувствен цветен аромат, който излъчва божествена увереност, създаден, за да дава сила и кураж. Аромат на контраста, Signature Parfum е почит към изящната бяла лилия. Това нежно и луксозно цвете е допълнено от богатите, плътни аспекти на ванилия и пачули. Те се съчетават с финия блясък на касис и розов пипер, за да се получи аромат, който без усилие слива светлината и мрака. Флаконът на аромата е с нов елегантен дизайн и е украсен с емблематичния монограм на Roberto Cavalli. Той се предлага в обновена опаковка с леопардов принт, проектирана от новия творчески директор на модната марка Fausto Puglisi.
Начин на употреба
Напръскайте Roberto Cavalli Signature Parfum за жени върху точките на пулса - шията, деколтето, китките - за да увеличите дълготрайността на аромата.
Състав
Alcohol Denat., Parfum/Fragrance, Propylene Glycol, Aqua/Water/Eau, Benzyl Salicylate, Ethylhexyl Salicylate, Linalool, Coumarin, Alpha-Isomethyl Ionone, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Citronellol, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Geraniol, Limonene, Benzyl Benzoate, Benzyl Alcohol.
Напишете вашето мнение
Оценете: ROBERTO CAVALLI Signature Parfum for Women
Вашата оценка
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.