КОМПЛЕКТ REAL TECHNIQUES Starlite Nights Четки за грим

Комплект включващ 3 спонджа и 2 четки за грим.
Код на продукта:
076852
+4 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

Комплектът Starlite Nights може да се използва както с кремообразни, така и с прахообразни продукти за постигане на безупречна визия. В него ще откриете и три спонджа за грим, които ще ви оставят възхитени.
Виж пълното описание
Наличен

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

Информация за доставка
Срок за доставка: понеделник, 29 април - сряда, 01 май
ПЦД: Pcd Price 64,50 лв.

Препоръчителна цена от доставчик. Продажната цена е обявена по-долу.

45,10 лв.
Разлика: 19,40 лв.
Купи на изплащане
Наличен

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Тип продукт: Четки за грим Съдържание на комплекта: 242- четка за коректор, 404 – четка за хайлайтър Два броя Мiracle Complexion – Спондж за равномерно и безупречно нанасяне на фон дьо тен. Miracle Powder – Спондж за нанасяне на прахообразни продукти и фиксиране на грима. Пол: Дамски Основна полза: Комплектът на Real Techniques Starlite Nights ви помага да прикриете несъвършенствата и да подчертаете божественото си сияние. Beauty категория: АКСЕСОАРИ ЗА ГРИМ
Описание на продукта
Комплектът Starlite Nights включва 5 инструмента за грим, за да ви помогнат да постигнете красива грим-визия и невероятно изразени скули, които няма как да бъдат незабелязани. В комплектът ще откриете: 242- четка за коректор, 404 – четка за хайлайтър Два броя Мiracle Complexion – Спондж за равномерно и безупречно нанасяне на фон дьо тен. Miracle Powder – Спондж за нанасяне на прахообразни продукти и фиксиране на грима. Комплектът Starlite Nights може да се използва както с кремообразни, така и с прахообразни продукти за постигане на безупречна визия. Спонджа Miracle Complexion предлага леко до средно покритие, докато Miracle Powder фиксира грима ви, за страхотен, нежен резултат. Намокрете спонджовете за повече блясък. Всички четки и спонджове се почистват изключително лесно, освен това са създадени без жестокост към животни.
Начин на употреба
Използвайте четка 242, за да нанесете коректор, четка 404, за да нанесете хайлайтър. За да нанесете фон-дьо тен изпозвайте спонджовете Miracle Complexion, а за да фиксирате грима си Miracle Powder.
Напишете вашето мнение
Оценете: КОМПЛЕКТ REAL TECHNIQUES Starlite Nights
Вашата оценка
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.