PERCY NOBLEMAN Charcoal Scrub With Natural AHAS Ексфолиант за лице

Код на продукта:
070182
+2 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

Скраб за лице с натурални съставки.

Виж пълното описание
Наличен

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

Информация за доставка
Срок за доставка: четвъртък, 09 май - петък, 10 май
100ML
27,99 лв.
Купи на изплащане
Наличен

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Срок на годност след отваряне: 12М Тип продукт: Ексфолиант за лице Основна полза: Изглажда бръчките,Ексфолира Основни предимства на формулата : Дерматологично тестван Пол: Мъжки Вместимост: 100ML Beauty категория: МЪЖКА КОЗМЕТИКА
Описание на продукта

Съчетава почистването с физическо и химично ексфолииране и детоксикация на кожата. Помага при замърсявания и запушени пори. Мощното действие на чистата глина и активния въглен почиства и обновява кожата моментално – супер бързо и супер лесно. Използвайте скраба със съдържание на въглен, за да почистите кожата си, и ще се почувствате преродени.

  • AHA (АЛФА-ХИДРОКСИ КИСЕЛИНИ) – Естествен ексфолиант с ниско съдържание на химикали (1%), избистря кожата и изглажда бръчките. Стимулира обновяването на кожата. ПОмага за поддържане на баланса на предпазния киселинен слой на кожата.
  • ЕТЕР ОТ ЖЖОЖБА – Нежно физическо ексфолииране на кожата – без микрочастици или неприятни синтетични вещества.
  • АКТИВЕН ВЪГЛЕН – Детоксикация, пречистване и стягане на порите за максимално дълбоко почистване и добре поддържан вид.
Начин на употреба
Този продукт изглежда като маска за лице, но почиства и образува пяна като продукт за почистване на лице. Нанася се и се измива, без необходимост от изчакване, за да подейства. ВНИМАНИЕ: Предупреждение за слънчево изгаряне: Този продукт съдържа AHA, което може да повиши риска от слънчево изгаряне при излагане на кожата на UV лъчи. Използвайте слънцезащитен продукт и ограничете излагането на слънце след прилагане на този продукт. Избягвайте контакт с очите.
Състав
Aqua (вода), сок от алое вера (Aloe Barbadensis), коко-бетаин, глицерин, децил глюкозид, ксантанова гума, каолин, въглен на прах, естери от жожоба, бентонит, ябълчена киселина, екстракт от плод ябълка (Pyrus Malus), гликолова киселина, млечна киселина, левулинова киселина, натриев левулинат, пропилен гликол, натриев глюконат, масло от кедър – кора (Cedrus Atlantica), масло от плод бергамот (Aurantium Bergamia), масло от лайм (Citrus Aurantifolia), лимонена киселина, калиев сорбат, натриев бензоат, натриев хидроксид, лимонен.
Напишете вашето мнение
Оценете: PERCY NOBLEMAN Charcoal Scrub With Natural AHAS
Вашата оценка
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.