PERCY NOBLEMAN Beard Balm Продукт за брада

Код на продукта:
070170
+4 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

Балсам за брада.

Виж пълното описание
Наличен

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

Информация за доставка
Срок за доставка: понеделник, 29 април - сряда, 01 май
65ML
49,99 лв.
Купи на изплащане
Наличен

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Срок на годност след отваряне: 12М Тип продукт: Продукт за брада Основна полза: Придава гладкост Основни предимства на формулата : Дерматологично тестван Пол: Мъжки Вместимост: 65ML Beauty категория: ЛИЦЕ
Описание на продукта

Балсамът за брада е особено подходящ за по-дълги или четинести бради, които имат нужда от малко повече нежни грижи. Предпазва от действието на вятъра и метеорологичните условия, като поддържа деликатно формата, и има траен приятен аромат.

Създаден от смес от масло от жожоба, масло от ший и пчелен восък, леко ароматизиран с етеричните масла от пачули, кедър и тъмен портокал.

Балсамът на Percy ще ви помогне да оформяте и поддържате брадата си по ваш вкус. Наслаждавайте се на топлите мускусни акценти през целия ден. Балсамът е мек, податлив и лесен за използване.

Начин на употреба
Нанесете върху пръстите и затоплете леко, преди да втриете балсама в брадата. Можете да го използвате също и за оформяне на мустаците. За оптимални резултати използвайте Beard Softener след това или нанасяйте по няколко капки Percy Nobleman Beard Oil за подхранване след измиване.
Състав
: масло от бабасу (Orbignya Oleifera), масло от ший (Butyrospermum Parkii), бял пчелен восък (Cera Alba), арганово масло (Argania Spinosa), масло от жожоба (Simmondsia Chinensis), кедрово масло от кора (Cedrus Atlantica), портокалово масло от пресовани кори (Citrus Sinensis), слънчогледово масло (Helianthus Annuus), масло от пачули (Pogostemon Cablin), токоферол, лимонен, линалол, цитрал. *Естествена съставка **Органична съставка
Напишете вашето мнение
Оценете: PERCY NOBLEMAN Beard Balm
Вашата оценка
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.