NUMEE Drops of Benefits Vitamin C Serum – Vitamin Power Серум

Озаряващ серум с Витамин С
Рейтинг:
100% of 100
Код на продукта:
074045
+2 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

Този озаряващ серум изравнява тена на кожата и намалява петната, фините линии и бръчките, предотвратява преждевременното стареене на кожата и предпазва от вредните UVA, UVB лъчи и замърсяване.
Виж пълното описание
Наличен

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

Информация за доставка
Срок за доставка: сряда, 01 май - петък, 03 май
30ML
21,59 лв.
Купи на изплащане
Наличен

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Тип продукт: Серум Какъв проблем решава: Пигментни петна и избелване на тена Основна полза: Избистря тена Основни предимства на формулата : Без ацетон, Без силикони Пол: Дамски Вместимост: 30ML Beauty категория: ЛИЦЕ
Описание на продукта
ВИТАМИН С 5%. Този озаряващ серум изравнява тена на кожата и намалява петната благодарение на силата на стабилизирания витамин С. Тази активна съставка намалява фините линии и бръчките, предотвратява преждевременното стареене на кожата и предпазва от вредните UVA, UVB лъчи и замърсяване. Освен това повишава хидратацията и еластичността на кожата. ДЕРМАТОЛОГИЧНО ТЕСТВАН. Без аромат. Съдържа 95% съставки от естествен произход, този озаряващ серум е веган и е подходящ за нормална кожа. Основни съставки: Стабилизиран витамин С (5%): Чистият витамин С е много нестабилна съставка, способна да загуби множеството си свойства при контакт със светлина или кислород. Следователно, стабилизираният витамин С се третира в лабораторията, за да се избегне това и да проникне правилно в кожата. Действа като средство за изсветляване на кожата и намалява кафявите петна. Изсветлява кожата за по-равномерен тон. Предпазва от UVA и UVB увреждане. Помага за овлажняване и повишаване на хидратацията на кожата. Подобрява еластичността на кожата. Намалява фините линии и бръчки. Предотвратява преждевременното стареене на кожата. Помага за предпазване от замърсяване. Витамин С е основно хранително вещество за здравето. Този витамин е от съществено значение за образуването, растежа и възстановяването на костите, тъканите и кожата. Витамин С е страхотен антиоксидант, улавя свободните радикали, предотвратявайки разрушаването, което причиняват в кожата, предпазвайки я от фотостареене. Предпазва от преждевременно стареене Действа срещу свободните радикали, свързани с появата на бръчки и петна. Увеличава съдържанието на колаген Стимулира образуването на еластин, протеин, който придава на тъканите еластичност и твърдост. Намалява хиперпигментацията Намалява синтеза на меланин, тъй като е в състояние да пречи на действието на тирозиназата. Изглажда кожата Има ексфолиращи свойства, като по този начин подобрява текстурата на кожата и помага за коригиране на черните точки.
Начин на употреба
След почистване нанесете две или три капки директно върху лицето и масажирайте нежно. Може да се използва както през деня, така и през нощта. Следвайте рутината си с любимия си овлажнител.
Състав
Propanediol, 3-O-Ethyl Ascorbic Acid
Оценка на потребителите
  1. Страхотен продукт!
    Серумът с витамин Ц избистря кожата ми, изключително чист състав. При нанасяне се усеща много приятно затопляне. Нанасям първо него и след това хидратиращия серум от марката. Препоръчвам!!!

    Мнение от А.,

Виж всички
Напишете вашето мнение
Оценете: NUMEE Drops of Benefits Vitamin C Serum – Vitamin Power
Вашата оценка
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.