NUGGELA & SULÉ Effective Anti-Hair Loss Ampoule Ампули

ампула против косопад с гликоген
Код на продукта:
066313
+1 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

Иновативно решение в луксозна премиум ампула, базирано на Морски гликоген и екстракт от Червен лук, което успешно се бори със загубата на коса.
Виж пълното описание
Наличен

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

Информация за доставка
Срок за доставка: понеделник, 29 април - сряда, 01 май
10ML
10,80 лв.
Купи на изплащане
Наличен

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Тип коса: Против косопад Скалп: За всеки скалп Основна полза: Засилва растежа на косата Вместимост: 10ML Пол: Дамски Тип продукт: Ампули Основни предимства на формулата : Без парабени Срок на годност след отваряне: 12М Beauty категория: ГРИЖА ЗА УПЛЪТНЯВАНЕ ЗА КОСА
Описание на продукта

NuggelaSule Effective Anti-Hair Loss Ampoules е концентрират за ефективно лечение на косопада и укрепване на косата. Иновативно решение в луксозна премиум ампула, базирано на Морски гликоген и екстракт от Червен лук, което успешно се бори със загубата на коса.

Чиста концентрирана енергия от високо ефективна и лесно абсорбираща се течност, която действа подсилващо, укрепващо и регенериращо на косата. Комбинацията от традиционно изпитани активни съставки за лечение на косопада и технология от последно ниво е в основата на ефективните резултати, които дава продукта. 

Предимства:

  • Ефективно противокосопадно лечение
  • Заздравява, подсилва и укрепва косата
  • Стимулира растежа на косата
  • Добавя обем
  • Дерматологично тестван продукт
  • Безопасен продукт при бременност
  • Може да си използва и при деца над 3 години
  • Без аромат на лук
  • Без парабени

Подходящ: За мъже и за жени / Против косопад / За коса с крехък, нежен и деликатен косъм, склонна към накъсване и чупливост

Активни съставки и действия: 

  • Glycoenergizer Hair (Marine Glycogen) - активна съставка под формата на глюкоза. След години проучвания, компанията успява да извлечем тази съставка от мембраната, използвана от мекотели за отваряне и затваряне на черупките им. Това е един от най-силните мускули, които могат да бъдат намерени в природата. Прибавени към капилярните свойства на екстракта от червен лук, комбинацията осигурява доза чиста енергия, така че косменият фоликул да се възползва от допълнително укрепване, като ефективно помага за забавяне на загубата на коса. Приложението му също стимулира растежа на косата, придавайки й повече обем и блясък.

Гликогенът е енергийният източник, който е необходим за синтеза на протеини по време на процеса на растеж на косата. Nuggela & Sulé Ампули против косопад снабдяват епителната коренна обвивка с резерв от енергия, осигурявайки наличието на гликоген във всяка от активните фази на растеж на космения фоликул.

ЛЕСНО И БЪРЗО ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ:

  • Може да се използва на влажна или суха коса.
  • Не оставя остатъци и не омазнява
  • Не е необходимо да миете косата преди нанасяне
  • Може да се прилага сутрин или през нощта
  • Удобна премиум ампула за директно приложение върху скалпа
  • С индикатор за ниво за правилно дозиране.
  • С предпазно капаче, което дава възможност да използване на концентрата в няколко приложения. 
  • Само за външна употреба.
Начин на употреба
Използвайте 1 ампула на седмица. Концентратът е достатъчен за 2 или 3 приложения. Всяка ампула може да се използва 2 или 3 пъти, като е подсигурена със защитно капаче. В по-тежки случаи на косопад се препоръчва да стартирате 2-месечно интензивно лечение. След като приключите, продължете с поддържащо лечение с ампулите за регенериране на косата. ЗА ИНТЕНЗИВНО ЛЕЧЕНИЕ: В продължение на 2 месеца (10 седмици), прилагайте по една ампула всяка седмица, разделена на 2 или 3 приложения (Например: вторник, четвъртък и неделя). ЗА ПОДДЪРЖАЩО ЛЕЧЕНИЕ: Прилагайте ½ ампула веднъж седмично, непрекъснато. Дозата може да се увеличи при желание. Това ще подобри резултатите.
Състав
Aqua, propylene glycol, glycerin, methylpropanediol, caprylyl glycol, glycogen, polyquaternium-11, peg-40 hydrogenated castor oil, disodium edta, parfum, phenoxyethanol, phenylpropanol, allium cepa bulb extract, sodium succinate, potassium sorbate, sodium benzoate, sodium hydroxide, linalool, citral, hexyl cinnamal, limonene.
Напишете вашето мнение
Оценете: NUGGELA & SULÉ Effective Anti-Hair Loss Ampoule
Вашата оценка
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.