MORPHE Supreme Brow Sculpting And Shaping Wax Гел за вежди

Скулптурираща и оформяща вакса за вежди
Код на продукта:
conf-78620
+2 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

Дълготрайна, водоустойчива, лека, изграждаща се вакса за вежди, която придържа косъмчетата на мястото им със силна фиксация.
Виж пълното описание
Моля, изберете разновидност.

Възможна е разлика в цените за отделни цветове/разфасовки. Изберете цвят/разфасовка, за да разберете точната цена.

От 20,99 лв.
Наличен
Останали са само %1

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

Информация за доставка
Купи на изплащане
Наличен

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Тип продукт: Гел за вежди Срок на годност след отваряне: 12M
Описание на продукта
Повдигнете и укротете веждите с Morphe Supreme Brow Shaping & Sculpting Wax - наличен в прозрачен и пет пигментирани, изграждащи се нюанса. Този водоустойчив и лек восък придава на косъмчетата плътност, която издържа до осем часа, като никога не се усеща твърдост или лющене. Подсилвайки блясъка, веганската формула без жестокост, обогатена с масло от семена на ливадна пеперуда, създава дълготраен пухкав или меко ламиниран вид. Съчетайте прозрачния нюанс с четка за вежди M620 Angled Comb & Spoolie Brow Brush, а оцветените нюанси - с четка за скулптуриране на вежди M625 Three-in-One Sculpting Brush за безпроблемно нанасяне.
Начин на употреба
С помощта на шпулата вземете восък и разнесете по веждите с движения нагоре и навън. С помощта на гребена оформете по желание. Съчетайте оцветените нюанси с четка за скулптуриране на вежди M625 "Три в едно". С помощта на прецизната четка нанесете върху веждите, като оформяте по желание. С помощта на гребенчето разрошете косъмчетата за постигане на пухкав вид. За ламиниран вид използвайте лопатката, за да притиснете веждите. За да се запази външният вид и ефикасността, капачката трябва да остане затворена, когато не се използва.
Състав
Tinted: Water (Aqua, Eau), Ceteareth-30, Oleth-20, Sorbitol, Propylene Glycol, Phenoxyethanol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Caprylyl Glycol, Sodium Phytate, Limnanthes Alba (Meadowfoam) Seed Oil +/- May Contain/Peut Contenir: Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499).
Напишете вашето мнение
Оценете: MORPHE Supreme Brow Sculpting And Shaping Wax
Вашата оценка
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.