КОМПЛЕКТ MONTBLANC LEGEND MEN Eau de Parfum + Travel Spray + Shower Gel Парфюмна вода (EDP)

Код на продукта:
081269
+20 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

Montblanc Legend Eau de Parfum е мощен дървесен, ароматичен, фужерен парфюм за харизматичния мъж.
Виж пълното описание
Наличен

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

Информация за доставка
Срок за доставка: четвъртък, 09 май - петък, 10 май
100ML
205,00 лв.
Купи на изплащане
Наличен

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Тип продукт: Парфюмна вода (EDP) Пол: Мъжки Вместимост: 100ML Beauty категория: МЪЖКА ПАРФЮМЕРИЯ
Описание на продукта
Уверен и будещ доверие, мъжът LEGEND изживява пълноценно чувствата, куража и убежденията си. Без да каже и дума, ние усещаме неговата целеустременост, харизма и непосредственост. Montblanc Legend Eau de Parfum кани всички мъже да предизвикат сами себе си и да открият кой точно е техният Legend. Парфюмният флакон ни изглежда познат, но се различава със своя индивидуален стил. Черният лак от вътрешната страна на бутилката изразява мощния характер на парфюма, докато емблемата Montblanc и името, изписани в деликатно златно, отразяват прецизността на Къщата: перфектен баланс, който прави тази Парфюмна вода истински обект на желанието. Любителите на Legend ще открият нотките, които първоначално са спечелили сърцата им, но подчертани от нова фасета: свежи листа виолетка, подсилени от магнетична флорална нотка на магнолия и запленяващ шлейф от вибриращ акорд на дървесина и кожа. По-концентрирана версия с убедителен характер. Пригответе се да откриете интензитета.
Начин на употреба
За комфортен ритуал и по-дълготрайно ухание почистете кожата си с парфюмния душ гел. Нанесете върху тялото, докато сте под душа или във ваната. Разпенете и изплакнете обилно с вода. След това напръскайте парфюма върху пулсовите точки, като ключиците, коленете и деколтето. Оставете да изсъхне без да разтривате отгоре. Можете да нанасяте няколко пъти на ден.
Състав
ALCOHOL DENAT. (SD ALCOHOL 39-C), PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), BENZYL SALICYLATE, CITRAL, CITRONELLOL, COUMARIN, LIMONENE, GERANIOL, LINALOOL.
Напишете вашето мнение
Оценете: КОМПЛЕКТ MONTBLANC LEGEND MEN Eau de Parfum + Travel Spray + Shower Gel
Вашата оценка
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.