Грим

 

 

ТЕН
ТЕН

ОЧИ
ОЧИ

УСТНИ
УСТНИ

КОМПЛЕКТИ
КОМПЛЕКТИ

 

Филтри
на страница
Страница
Филтри
на страница
Страница

Lancome: Изискан грим с френски чар

Френската козметична марка е основана през 1935 г. като семеен бизнес, а сега е дъщерно дружество на L'Oréal. Целта на марката за красота е да даде възможност на всеки, независимо къде по света, да се докосне до френската елегантност и шик.

Още от създаването си марката предлага парфюми, а само година по-късно – и първия си крем за лице, който бързо се превръща в хитов продукт. Като марка, Lancôme продължава да въплъщава френската изтънченост и винаги е била основна част от рутините за красота на мнозина поради своя ангажимент към качеството и лукса.

Брандът, който бързо разширява продуктовата си гама с парфюми и добавя грижа за кожата и грим, е известен със своите висококачествени и луксозни продукти, водещи до ефективни резултати, създадени с помощта на последни технологии и иновации.

Именно тази комбинация от лукс, иновация и качество затвърди репутацията на Lancôme като водещ играч в индустрията за красота.  

Сред най-прочутите продукти за грим са спиралата Lancôme "Definicils", известна със способността си да дефинира и удължава миглите без слепване, и фон дьо тенът "Teint Idole Ultra Wear", хвален за дълготрайното си пълно покритие, което не се усеща тежко върху кожата. Друг открояващ се продукт в гамата на френския бранд е червилото "L’Absolu Rouge". С широка гама от цветове, то е любимо заради предоставяния комфорт и хидратация и лесно нанасяне. Това червило осигурява дълготраен наситен цвят и се усеща чудесно върху кожата.

Какви грим продукти Lancome ще откриете в оторизиран онлайн магазин Douglas

В онлайн магазин Douglas ще откриете грим продукти от световноизвестния бранд, с които да постигнете красив тен, подчертани очи и примамващи устни.

Сияен тен с Lancôme: В гамата за красив озарен тен на бранда ще намерите леки и дълготрайни формули, които подобряват кожата. Новият Lancome Teint Idole Ultra Wear, обогатен с хиалуронова киселина, осигурява матово покритие и естествен финиш. За дамите, предпочитащи лек сатенен и перлен завършек е подходящ Teint Miracle. С изключително лека тектстура, продуктът придава свеж вид на кожата, благодарение на перлените пигменти в него. За леко озаряване на фината кожа в околоочната зона са подходящи коректори като Lancome Teint Idole Ultra Wear Care & Glow или All Over Concealer. Финални бляскави щрихи на скулите с хайлайтър Ultra Wear Highlighter Stick и руж Blush Subtil помагат за завършен свеж и здравословен вид на кожата.

Неустоими устни с Lancôme: Насладете се на чист лукс за вашите устни с Lancôme! Голямата гама от продукти като червила, гланцове и моливи пасват на стила и тоалета ви и подобряват настроението ви, а ценните вещества, добавени във формулите на продуктите се грижат за чувствителната кожа на устните и я защитават.

Бляскавите червила на Lancôme съчетават иновативна технология и интензивна грижа. Продуктите за устни на Lancôme се предлагат в многобройни атрактивни цветови нюанси и впечатляват с блестящите си цветове и кремообразна, лека текстура. Благодарение на специалната си формула червилата Lancôme овлажняват до осем часа и осигуряват еластични и пълни устни. Независимо дали предпочитате блестящ гланцов ефект, сияен завършек или естествен грим на устните: продуктите на Lancôme отговарят на най-високите изисквания!

С червилото на Lancôme можете умело да придадете ефект с кадифено меки устни за всеки повод. Висококачественият грим за устни от Lancôme осигурява професионални резултати и е толкова удобен, колкото и балсамът. Това означава, че не е нужно да жертвате ценна грижа в името на цвета. Намерете идеалния спътник за вашата красива визия в широката гама продукти на Lancôme. 

Червилото на Lancôme се адаптира към настроението ви по всяко време благодарение на разнообразието от цветове - матови, блестящи или прозрачни. Глос за устни на Lancôme придава на устните ви желан, здравословен блясък. Мекият апликатор може да се използва прецизно, за да оформите устните си и да ги покриете с блестящ цвят. 

Молив за контур на устните: Иновативният молив за контур на Lancôme ви позволява да очертаете контурите на устните прецизно и равномерно. В единия му край има олово с гладка текстура, което се плъзга нежно по устните ви. Фината четка в другия край е подходяща за контролирано нанасяне. 

Червилата и другите продукти за устни на Lancôme са идеалното допълнение към ежедневния ви грим. Използвайте изкуството на съблазняването с Lancôme - без думи!

Магичен поглед с Lancôme: С висококачествените продукти от бранда може да подчертаете очите и да създадете пленяващ поглед. Един от бестеселърите в тази категория е спиралата Hypnose. Обогатена с провитамин B5, Lancome Hypnose Mascara позволява надграждане и помага за постигане на до осем пъти по-обемни мигли. Те запзват мекота и гъвкавост, а вие се наслаждавате на безупречна визия. Освен Hypnose и Definicils при нас ще намерите и други обичани спирали от бранда като Lancome Lash Idole, Lancome Hypnose Doll Eyes и Lancome Grandiose.

Сред продуктите за очен грим ще откриете и водоустойчиви моливи за очи, очна линия и сенки. Със сенките за очи от Lancome може да постигнете естествена или драматична визия. Всичко зависи от вас. Нежни кремообразни сенки се нанасят лесно и имат трайност до 12 часа. Независимо дали искате натурални ежедневни нюанси, или наситени сини или зелени тонове, сред десетте палитри с цветове ще откриете подходяща за вас. 

При нас ще откриете и различни комплекти с бестселърите на френския бранд, които са чудесни за подарък за любим човек. Комплект Lancome Monsieur Big включва молив за очи в черен цвят Le Crayon Khol, спирала Monsieur Big и продукт за премахване на очен грим. Ако предпочитате комплекти, включващи и продукти за грижа за нежната околоочна зона, то Lancome Hypnose комплект със спирала, почистващ продукт и крем за тази зона е подходящ избор.

Изберете грим продукти Lancôme от онлайн магазин Douglas

На DOUGLAS.BG ще откриете емблематичните продукти за грим Lancôme, с които да подчертаете естествената си красота. 

Продуктите, които впечатляват с високо качество и елегантна визия, помагат да постигнете шик без усилие. Изберете продукти на френския бранд и създайте магична визия, подходяща за ежедневието или за бляскава вечер. 

В нашия сайт можете бързо и лесно да разгледате и подберете подходящите за вас продукти, които да получите с доставка до наш магазин или до адрес. Можете да посетите и физическите ни магазини, където нашите експерти по красота с удоволствие ще ви консултират. 

Не забравяйте да се присъедините към нашата лоялна програма, за да трупате точки в своята Douglas Beauty Card и да се радвате на ексклузивни промоции и отстъпки! 

Изберете своите нови грим продукти Lancôme, направете поръчка и станете част от света на Douglas, изпълнен с красота, мода, стил! 

© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.