Грим

 

 

ЛИЦЕ
ЛИЦЕ

ОЧИ
ОЧИ

УСТНИ
УСТНИ

BESTSELLERS
BESTSELLERS

 

 

НАШИТЕ ПРЕПОРЪКИ

 

 

Филтри
на страница
Филтри
на страница

Грим на Estée Lauder за вълнуващи визии 

Племенница на химик, Жозефин Есте, както е рожденото име на Estee Lauder, още от малка проявява интерес към грижата за кожата и полезните за нея съставки. През 1946 г. в Ню Йорк Estee Lauder и съпругът ѝ създават едноименната компания. Целта на компанията следва простата философия, в която вярва нейната създателка - всяка жена да се чувства красива. 

Първоначално започнали само с четири оригинални продукта – лосион, почистващо олио и два крема, днес Estée Lauder, една от най-известните и луксозни компании в света на красотата, има богата гама продукти за грижа за кожа, грим и парфюми. 

Независимо дали става въпрос за офиса, романтична среща или вечер с приятели, с грима на Estée Lauder можете да дадете воля на креативността си и да създадете неустоими визии без усилие. Почерпете вдъхновение от многостранната гама и изведете грима си на следващо ниво с гримовете на Estée Lauder. 

Какви грим продукти Estée Lauder ще откриете в оторизиран онлайн магазин Douglas

В онлайн магазин Douglas ще откриете грим продукти от Estée Lauder, с които да се погрижите за кожата си, да постигнете сияен тен и да подчертаете очите и устните в класически нюанси.

Световноизвестната  американска марка за красота Estée Lauder ви предлага широка гама от висококачествен грим. Овлажняващите фон дьо тени гарантират безупречен завършек, спиралите покриват миглите ви с наситен черен цвят, подхранващите червила ви помагат за съблазнителни устни. 

Тен: Гамата с продукти за красив сияен тен на бранда включва фон дьо тени, бази, коректори и флуиди. Може да изберете хидратираща и озаряваща база като Estee Lauder Double Wear Flawless Hydrating Primer SPF 45, а ако целите по-матиран ефект и контрол на лъщенето – Estee Lauder The Mattifier Shine Control Perfecting Primer + Finisher е чудесна опция. 

Фон дьо тените на марката впечатляват с високото си покритие и се усещат приятно леки върху кожата. Благодарение на големия избор от цветове можете лесно да откриете подходящия нюанс за вашия цвят на кожата. 

Сред бестселърите в линията са Estee Lauder Double Wear, който осигурява 24-часово матово покритие и равен естествен тен.

За придаване на нежен здравословен блясък на скулите на помощ идва Estee Lauder Pure Color Envy Sculpting Blush. Коприненият луксозен руж има богата цветова гама, подходяща за всеки цвят кожа. Ако предпочитате леко целунати от слънцето скули, бестселър в гамата e Estee Lauder Bronze Goddess Powder Bronzer. С него може да се постигне натурална бронзова визия, без лъщене и без дразнене на кожата. 

След като тенът е изравнен е време да се погрижите и за околоочната зона. С коректорите от бранда като Estee Lauder Double Wear Radiant Concealer и Estee Lauder Double Wear Stay-in-Place Flawless Wear Concealer могат да се скрият тъмните кръгове и зоната да се озари. 

Леки и фини фиксиращи пудри от бранда помагат да запечатате грима и да спрете поява на нежелано лъщене на кожата. Estee Lauder Double Sheer Flattery Loose Powder има прозрачен завършек, контролира омазняването и помага за прикриване на несъвършенства. 

Очи: Независимо дали искате повече обем, повече дължина или интензивен цвят - спиралите Estée Lauder осигуряват спираща дъха визия. Гъвкавите косъмчета на четките превръщат нанасянето в детска игра. Независимо дали изберете спирала Estee Lauder Turbo Lash High Powered Volume + Length за дължина и обем, или спирала Estee Lauder Sumptuous Extreme Lash Multiplying Volume Mascara за обем, уплътняване и извиване, ще се радвате на красиви подчертани мигли. 

За специални поводи Estée Lauder предлага и вълнуващи палитри сенки за очи, включващи копринено меки цветове с луксозни текстури, с които умело да подчертаете очите и да постигнете магичен поглед. 

Устни: От блестящ гланц за устни до матово червило - изберете любимите си цветове от широката гама. Обогатени с овлажнители като масло от карите или рициново масло, те осигуряват на устните ви интензивна грижа. Един от бестселърите в линията за устни на бранда е ревитализиращият балсам за устни с цвят и грижа Estee Lauder Pure Color Revitalizing Crystal Balm, който може да откриете както в нежни прозрачни нюанси, така и в по-наситени варианти. 

Благодарение на десетилетията опит в сектора на красотата и богатите формули, Estée Lauder успява да съчетае грим и грижа - за безупречни и дълготрайни резултати. Намерете продуктите, които отговарят на вашия личен стил и вашите нужди. 

Изберете грим Estée Lauder от онлайн магазин Douglas

На DOUGLAS.BG ще откриете луксозните висококачествени грим продукти Estée Lauder, които да ви помогнат да постигнете красива визия. 

Разгледайте изисканата селекция от гримове на Estée Lauder в онлайн магазина на Douglas. Освен продукти за всеки ден, ще откриете и комплекти от марката за екстравагантен външен вид, подходящи за подарък за любим човек. 

В нашия сайт можете бързо и лесно да разгледате и подберете подходящите за вас продукти, които да получите с доставка до наш магазин или до адрес. Можете да посетите и физическите ни магазини, където нашите експерти по красота с удоволствие ще ви консултират.

Не забравяйте да се присъедините към нашата лоялна програма, за да трупате точки в своята Douglas Beauty Card и да се радвате на ексклузивни промоции и отстъпки!

Изберете своя нов грим Estée Lauder, направете поръчка и станете част от света на Douglas, изпълнен с красота, мода, стил!

 

© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.