DOUGLAS COLLECTION

Нашата собствена марка

DOUGLAS COLLECTION

Може ли да се запознаем? Ние сме колекциите на Дъглас! Създадохме за Вас разнообразен асортимент от собствената ни марка, включващ модерни грим продукти, линии за грижа за кожата, практични аксесоари и продукти за тяло, с които можете да превърнете дома си в СПА център. Открийте висококачествените ни продукти за всеки ден, всеки повод и всеки начин на живот. И то на справедливи цени - защото красотата е за всеки!

ГРИМ
ГРИМ

DOUGLAS FOCUS
DOUGLAS FOCUS

DOUGLAS ESSENTIAL
DOUGLAS ESSENTIAL

Douglas Men
Douglas Men

 

HOME SPA
HOME SPA

DOUGLAS HAIR
DOUGLAS HAIR

DOUGLAS ACCESSOIRES
DOUGLAS ACCESSOIRES

DOUGLAS FRAGRANCES
DOUGLAS FRAGRANCES

 

 

Филтри
на страница
  1. Douglas Beautiful Stories Feel The Love ЕДП до -25% Нов
    Douglas Fragrance Douglas Beautiful Stories Feel The Love ЕДП Парфюмна вода (EDP)
    Специална цена 47,99 лв. Редовна цена 63,99 лв.
  2. КОМПЛЕКТ DOUGLAS Focus Collagen Youth Anti-Age Routine Set
    Douglas Focus КОМПЛЕКТ DOUGLAS Focus Collagen Youth Anti-Age Routine Set Дневен крем
    ПЦД: Pcd Price 89,99 лв. 62,99 лв. Разлика: 27,00 лв.
  3. КОМПЛЕКТ DOUGLAS Mini Advent Candles Set
    Douglas Trend КОМПЛЕКТ DOUGLAS Mini Advent Candles Set Свещ
    ПЦД: Pcd Price 29,99 лв. 20,99 лв. Разлика: 9,00 лв.
  4. Douglas Mascara Fake It Baby Set
    Douglas Make Up Douglas Mascara Fake It Baby Set Спирала
    ПЦД: Pcd Price 39,99 лв. 27,99 лв. Разлика: 12,00 лв.
  5. КОМПЛЕКТ DOUGLAS Land of Vasta Daily Spa
    Douglas Home Spa КОМПЛЕКТ DOUGLAS Land of Vasta Daily Spa Душ гел
    ПЦД: Pcd Price 39,99 лв. 31,99 лв. Разлика: 8,00 лв.
  6. КОМПЛЕКТ DOUGLAS Villa Bali Daily Spa Set
    Douglas Home Spa КОМПЛЕКТ DOUGLAS Villa Bali Daily Spa Set Душ гел
    ПЦД: Pcd Price 39,99 лв. 31,99 лв. Разлика: 8,00 лв.
  7. КОМПЛЕКТ DOUGLAS La Résidence Seathalasso Daily Spa Set
    Douglas Home Spa КОМПЛЕКТ DOUGLAS La Résidence Seathalasso Daily Spa Set Душ гел
    ПЦД: Pcd Price 39,99 лв. 31,99 лв. Разлика: 8,00 лв.
Филтри
на страница

Douglas Collection - Красотата е право, а не привилегия

Нежни текстури, грим с ефект "уау" и спа аромати, които превръщат дома ви в уелнес убежище в нашата колекция Douglas ще откриете невероятни продукти, които ще ви помогнат да постигнете сияйна визия. Преоткривайте естествената си красота всеки ден и пътувайте с нас из екзотични светове, които ще ви вдъхновят - от духа на Азия до тайната на Хамама. 

Нашата собствена марка Douglas също така ви предоставя богата гама качествени продукти за вашата коса и кожа. В колекцията ще откриете и много готови идеи за декорация на дома и подаръци за любимите хора. Открийте гамата на Douglas Collection и се насладете на релаксация, мечтана красота и грижа за кожата, която ви прави щастливи. 

Какви продукти Douglas Collection ще откриете в оторизиран онлайн магазин Douglas 

В онлайн магазин Douglas ще откриете нашата Douglas Collection, включваща голяма гама продукти. 

Многостранните продуктови линии на Douglas Collection глезят кожата и сетивата ви с ценни съставки. Независимо дали става въпрос за грижа за кожата, декоративна козметика или аксесоари колекцията Douglas ви вдъхновява с голям избор от любими лайфстайл продукти: за подхранена и сияйна кожа; за неустоима грим визия, изразителен поглед и съблазнителни устни; за домашна спа терапия на тялото и душата; за подарък за любимите хора. 

Грижа за кожата: Нуждите на кожата ви са толкова индивидуални, колкото и вие самите. Изберете продуктите от колекциите ни за грижа, които идеално подхождат на вашата кожа. С колекциите Douglas Skin Focus, Essential и Care ви предлагаме богат избор от продукти против стареене, кремове, маски за лице и други, с които да поглезите кожата си до съвършенство. Благодарение на иновативните формули и разнообразните текстури ежедневната употреба се превръща в акцент на деня. 

Слънцезащита: Предпазването на кожата от UV лъчите е ключово за нейния здрав и младежки вид без нежелани несъвършенства. Серията Douglas Sun ви предпазва и ви помага за нежен бронзов тен без нужда от излагане на слънце. В нея ще намерите продукти, подходящи за защита на лицето и тялото, които са устойчиви на вода и изпотяване. В гамата са включени и бронзанти за целуната от слънцето здрава кожа и продукти за след излагане на слънце, които да я успокоят и хидратират. 

Грижа за тялото: С колекцията Home Spa можете да превърнете дома си в място, изпълнено с уелнес. Оставете се да бъдете поглезени от домашните спа комплекти, които ви пренасят на различни магически и спокойни местенце по света. Например Douglas Home Spa Mystery of Hammam и Palace of Orient ще ви пренесат във вълшебен ориенталски свят, пълен с аромати. Или посетете тропически рай от комфорта на дома си с линията The Lagoon Leilani и се насладете на аромати на иланг-иланг и тиаре. Успокояващите продукти за грижа от Douglas Home Spa ви приканват да се отпуснете и ви предлагат релаксацията, която заслужавате. 

Грим: Започнете с подходящия праймер, за да създадете основата на вашия грим. Добра опция за мазна кожа е базата за грим Prime and Math Mattifying makeup Primer, която изглажда тена и матира кожата. Ако кожата е повече нормална към суха, изберете хидратиращ праймър. 

След като основата е подготвена продължете с фон дьо тен и/или пудра според нуждите ви. За по-леко ефирно покритие са подходящи флуидите и BB кремовете, а може да изберете и CC крем като Douglas Skin Augmenting Foundation CC Cream, който осигурява и грижа с високоефективни съставки, и възможност за надграждане на покритието. 

Не забравяйте и финалните бляскави щрихи на скулите с руж, бронзант и хайлайтър. Хайлайтърите от колекцията Douglas осигуряват нежни блестящи акценти. Нашите продукти са разработени с високоефективни формули и ви осигуряват безупречно покритие. Независимо дали изберете палитра, комбинираща красиви нюанси за руж, бронзант и хайлайтър, или направите перфектната за вас комбинация с отделни продукти, ще останете очаровани от крайния свеж и сияен тен. 

За нежната околоочна зона първо изберете подходящ коректор за озаряване и прикриване на нежелани несъвършенства. След това подчертайте и очите си и създайте свой индивидуален и ефектен поглед - с естествени нежни или драматични опушени нюанси. Със сенките в палитрите от Douglas Collection може да избирате между вдъхновени от природата нюанси, нежни лилави или неутрални опции.

Завършете визията като придаде на устните лек блясък, подходящ за деня, или ги подчертайте за вечерно парти в най-горещите цветове с молив за устни и червило. 

Нокти: Направете ноктите си здрави и красиви и им позволете да заблестят в пъстри нюанси! С подхранваща основа и топ лак, както и с ефективни специално предназначени за грижа продукти, като например масла и заздравители, ноктите ви са перфектно обгрижени и подготвени за маникюра. Цветният лак е красив акцент за вашата завършена визия, който грабва погледа при всяко мърдане на ръката ви. 

Аксесоари: От пътни козметични чанти до малки помощници за маникюр - в колекцията Douglas ще намерите всичко. Празните шишенца, в които да отсипете от любимите продукти и висококачествените козметични чантички ви позволяват да сте подготвени за всяка ситуация и осигуряват на вашите принадлежности за грим и грижа за кожата идеалния дом за пътуването ви! 

Douglas Men: Мъжката кожа е подложена на ежедневен стрес от бръсненето и вредните влияния на околната среда. С нашата гама за грижа за кожата ви предлагаме релаксацията, за която кожата ви жадува! От пяна за бръснене до шампоани и дезодоранти - в колекцията Douglas Men има всичко, от което се нуждаете. 

Подаръци Douglas: Намирането на подарък за любим човек, който да го зарадва не е толкова лесно. С нашите препоръки за подаръци от колекцията Douglas, като например комплект за кожа, несесер с грижа за ръце и нокти или такъв с грим продукти, можете да подарите няколко продукта, които глезят и помагат за красива визия. 

Douglas Hair: Линията Douglas Hair е тук, за да ви помогне за красива коса. Различните продукти за обем за фина коса, заздравяване, подхранване на изтощена коса или блясък за боядисана коса са разработени с помощта на експерти в областта и обогатени с високоефективни съставки. С тях красивата бляскава коса е мисия възможна всеки ден. 

Изберете грижа за кожата и козметика Douglas Collection от онлайн магазин Douglas

На DOUGLAS.BG ще откриете всичко необходимо за цялостна грижа. Отделете повече време за релаксация в ежедневието и оставете усещането за спа в колекцията Douglas да ви убеди! Независимо дали в магазините Douglas, или в нашия онлайн магазин - нашата собствена марка изненадва с голям избор. Нашата колекция с качествени продукти, с които да се погрижите за кожата, както и първокласна козметика от бранда за безупречна грим визия.

В нашия сайт можете бързо и лесно да разгледате и подберете подходящите за вас продукти, които да получите с доставка до наш магазин или до адрес. Можете да посетите и физическите ни магазини, където нашите експерти по красота с удоволствие ще ви консултират.

Не забравяйте да се присъедините към нашата лоялна програма, за да трупате точки в своята Douglas Beauty Card и да се радвате на ексклузивни промоции и отстъпки!

Изберете своята нова грижа за кожа и козметика Douglas Collection, направете поръчка и станете част от света на Douglas, изпълнен с красота, мода, стил!

© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.