LA PRAIRIE Skin Caviar Luxe Eye Cream Повдигащ и стягащ околоочен крем 20 мл Продукт за очи

лифтинг и стягащ крем за очи
Рейтинг:
90% of 100
Код на продукта:
050904
+79 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

Луксозен хайверен околоочен крем със заглаждащ и стягащ в дълбочина ефект с активни съставки, които работят срещу подпухване и бръчки.
Виж пълното описание
Няма наличност
20ML
790,00 лв.
Купи на изплащане
Няма наличност
Информация за доставка

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Вместимост: 20ML Тип продукт: Продукт за очи Основна полза: *Кремът за очи Skin Caviar Luxe от La Prairie подсилва и увеличава антиейдж свойствата на хайвера с уникалната си формула, която повишава стегнатостта и изглажда фините линии в областта на очите. *Обогатен с подхранващи съставки, този околоочен крем стяга и тонизира кожата, като в същото време разкрасява и намалява бръчките и "пачия крак" в зоната около очите *С натурален екстракт от хайвер с антиоксидантни свойства, този подхранващ продукт за грижа за кожата я защитава, подхранва и изглажда, като същевременно озарява тъмните кръгове под очите *След нанасянето на този крем като част от ежедневната ви грижа за кожата деликатната кожа в зоната около очите е дълбоко хидратирана за несравним комфорт и цялостно подмладяване *Този крем има копринена, мека текстура, която се плъзга без усилие, и е подходящ за ежедневна употреба, предназначен за нормална и суха кожа *Подкрепен от 90-годишна швейцарска клетъчна наука и обогатен с активни съставки, кремът за околоочен контур La Prairie Skin Caviar Luxe издига грижата за кожата до форма на изкуство. Срок на годност след отваряне: 12M Beauty категория: ОЧИ/УСТНИ
Описание на продукта
Околоочният крем La Prairie Skin Caviar Luxe предоставя разкошно изживяване за сетивата със своята богата, копринена текстура, за да издигне рутинната ви грижа за кожата до нови вистоти. Съчетавайки хайвера Premier на La Prairie с изключителния клетъчен комплекс, този емблематичен околоочен крем предлага легендарен лифтинг и стягане. Той се цели към признаците на стареене - загуба на стегнатост, поява на бръчки, сухота и кръгове под очите, и се предлага в емблематично кобалтово синьо бурканче с шпатула, за да не се нарушава чистотата на крема. Нанасяйте този възстановяващ околоочен крем сутрин и вечер след почистване, тоник, лосион, серум за лице и серум за очи. Нанесете малко количество върху върха на пръста си с помощта на шпатулата. Нанесете точка по зоната под очите от вътрешния към външния ъгъл на окото и продължете с движения отдолу нагоре, като нанесете точка върху горния клепач от външния към вътрешния ъгъл. Нежно потупвайте зоната около очите, докато се абсорбира в кожата. Преди тридесет и пет години La Prairie разкрива на света уникалната сила на хайвера да подхранва, ревитализира и подмладява кожата в своя околоочен крем Skin Caviar Luxe. Смесени с изключителния клетъчен комплекс на La Prairie, притежаващ антиейдж свойства, и богата, успокояваща и хидратираща формула, продуктите грижа за кожата на La Prairie са подходящи за всички типове кожа, включително и суха. Иновативната наука за хайвера на La Prairie подобрява естествените екстракти от хайвер, като разширява границите на ефективността, за да използва за пръв път пълния потенциал на хайвера. Мощният резултат от тази еволюция в науката за хайвера е Caviar Premier. Подкрепен от 90-годишна швейцарска клетъчна наука и обогатен с активни съставки, околоочният крем Skin Caviar Luxe на La Prairie издига грижата за кожата до форма на изкуство.
Начин на употреба
След почистване и тонизиране на лицето започнете със Skin Caviar Essence-in-Lotion и Skin Caviar Liquid Lift, последван от Skin Caviar Luxe Cream. Нанесете Skin Caviar Eye Lift в околоочната зона и след това Skin Caviar Luxe Eye Cream. Използвайте шпатулата придружаваща продукта, за да поставите малко количество на върха на пръста си. Нанесете на точки от вътрешния към външния ъгъл под очите. Продължете в горната част отвън навътре. Леко потупвайте зоната около очите до пълното абсорбиране на крема.
Състав
Споменатите съставки отговарят на текущата производствена ситуация. Тъй като редовно адаптираме формулите си, така че да включват най-новите научни открития, се прилагат съставките, посочени върху опаковката.
Оценка на потребителите
  1. La Prairie Skin Caviar Luxe Eye Cream
    С продукт La Prairie Skin Caviar Luxe Eye Cream усещането е за безвремие.


    Мнение от Дита,

  2. LA PRAIRIE SKIN CAVIAR LUXE EYE CREAM
    Прекрасен крем, с него се чувстваш спокоен във всеки ден!

    Мнение от Дита,

  3. La prairie
    Превъзходен

    Мнение от Цветелина Дамянова,

  4. La prairie
    Рейтинг:
    60
    Найстина ефикасни ли са тези продукти,защо са толкова скъпи?

    Мнение от Тодорова,

Виж всички
Напишете вашето мнение
Оценете: LA PRAIRIE Skin Caviar Luxe Eye Cream Повдигащ и стягащ околоочен крем 20 мл
Вашата оценка
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.