KÉRASTASE Blond Absolu 2% Pure Hyaluronic Acid Serum Серум

Серум за изсветлена коса и скалп
Рейтинг:
100% of 100
Код на продукта:
075554
+10 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

Възстановяващ серум за за изсветлена и увредена коса и скалп
Виж пълното описание
Наличен

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

Информация за доставка
Срок за доставка: понеделник, 29 април - сряда, 01 май
50ML
104,00 лв.
Купи на изплащане
Наличен
ПОРЪЧАЙТЕ КАТО КОМПЛЕКТ:

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Тип коса: Руса коса Скалп: За всеки скалп Основна полза: Възстановява увредената коса по повърхността за по-силни дължини. Моментално хидратира косата и скалпа. Предпазва бариерата на скалпа. Осигурява +22% хидратиран скалп*, 24 часа еластичност на скалпа* и усещане за комфорт. Придава до 43% повече блясък* и до 3-дни мекота* за до 25% по-мека* коса, 45% по-силна коса*, 23% повече хидратация* и 20% възстановяване на порърхностните увреждания* на изсветлената коса от първата употреба. Прави скалпа до 10% по-еластичен*. *Инструментален тест. Вместимост: 50ML Пол: Дамски Тип продукт: Серум Срок на годност след отваряне: 12M Beauty категория: ГРИЖА ЗА БОЯДИСАНА КОСА
Описание на продукта
Хидратиращ серум, вдъхновен от грижата за кожата, предназначен за интензвина грижа за косата и кожата на главата. Продукт с възстановяващо действие, подходящ за изсветлена и увредена коса и скалп, за възстановяване на косъма след изсветляване. Има лека текстура на прозрачен гел. Може да се нанася както на дължините на изсветлената коса, така и на кожата на главата. Обогатен с една от най-популярните съставки в грижата за кожатa, използвана в грижата за изсветлени коси – 2% хиалуронова киселина за интензивно хидратиране и мекота на косата и скалпа. Този серум съдържа най-високата концентрация на хиалуронова киселина в цялата серия Blond Absolu. Помага за възстановяването на естественото ниво на хидратацията и запазване на бариерата на скалпа. Хиалуроновата киселина хидратира и помага за възстановяването на косъма. Тази ултра концентрирана киселина укрепва дължините на косата и хидратира скалпа, предотвратявайки бъдещо накъсване. Хиалуроновата киселина, основната съставка в грижата за кожата, работи тук, за да запълни и заздрави косъма отвътре, за гладка и хидраирана изсветлена коса.
Начин на употреба
СТЪПКА 1 Нанесете върху измита, подсушена с кърпа коса до 7 дози на дължините, в зависимост от дължината на косата и до 7 дози върху скалпа, в зависимост от състоянието на кожата на главата. 1 доза = 1 помпа. СТЪПКА 2 Масажирайте нежно. Можете да комбинирате с олио Cicaextreme, като го нанесете по дължините за допълнително възстановяване и хидратация на изсветлената коса. СТЪПКА 3 Продължете с изсушаване и оформяне на косата.
Състав
AQUA / WATER / EAU ● GLYCERIN ● SODIUM HYALURONATE ● HYDROXYETHYLPIPERAZINE ETHANE SULFONIC ACID ● PHENOXYETHANOL ● CITRIC ACID ● PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL ● CHLORPHENESIN ● TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE ● LIMONENE ● PARFUM / FRAGRANCE
Оценка на потребителите
  1. Качествен продукт
    Хидратира, омекотява и косата става по-здрава.
    Много хубав продукт за руса коса или на кичури.

    Мнение от Мила,

  2. Много добър продукт за коса
    Омекотява и хидратира , много добър продукт за руса коса

    Мнение от Елис,

  3. Уникален продукт!
    Уникален продукт!

    Мнение от Ваня,

Виж всички
Напишете вашето мнение
Оценете: KÉRASTASE Blond Absolu 2% Pure Hyaluronic Acid Serum
Вашата оценка
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.