JARDIN BOHEME Escapade Sensuelle Body Lotion Лосион за тяло

Код на продукта:
073553
+3 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

Подхранващ лосион за тяло с фини блестящи частици

Виж пълното описание
Наличен

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

Информация за доставка
Срок за доставка: сряда, 01 май - петък, 03 май
200ML
33,99 лв.
Купи на изплащане
Наличен

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Тип продукт: Лосион за тяло Пол: Дамски Категория аромат: Плодов Връхни нотки: Портокал,джинджифил,малина Средни нотки: Портокалов цвят,роза,жасмин Базови нотки: Бензое сиам,сандолово дърво Вместимост: 200ML Beauty категория: ДАМСКА ПАРФЮМЕРИЯ
Описание на продукта
С Glow & Shine лосионът за тяло Escapade Sensuelle от лятната си колекция, Jardin Bohème представя подхранващ лосион за тяло, който пресъздава уникалната чувственост на лятото, когато лекият бриз гали голата кожа, въздухът се изпълва с топлина и всички сетива са изострени. Копринената формула хидратира кожата и оставя неповторим аромат, който подслажда деня: узрели на слънце плодове се съчетават с деликатен портокалов цвят, за да създадат средиземноморски аромат, към който тръпчивите нотки на джинджифил добавят нотка на приключение. Жасминът и розата следват флоралната следа в сърцето и подсилват кадифената флорална аура, преди топлият бензоин и сандаловото дърво да се разпространят в основата като последната светлина на слънцето на хоризонта.
Начин на употреба

Нанесете върху почистена и посушена кожа и масажирайте с кръгови движения. Кожата е нежно ароматизирана, оптимално хидратирана и подготвена да задържи аромата на парюмната вода Escapade Sensuelle за целия ден.

Напишете вашето мнение
Оценете: JARDIN BOHEME Escapade Sensuelle Body Lotion
Вашата оценка
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.