INGLOT O2M Breathable Top Coat Топ лак

Код на продукта:
071157
+2 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

Продуктът помага за поддържане на ноктите в най-добро състояние, докато носите емайл.

Виж пълното описание
Наличен

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

Информация за доставка
Срок за доставка: понеделник, 29 април - сряда, 01 май
11ML
28,00 лв.
Купи на изплащане
Наличен

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Тип продукт: Топ лак Завършек: Гланц Вместимост: 11ML Beauty категория: РЕДОВНА ГРИЖА
Описание на продукта

Отличен емайл за нокти, който позволява на водата и въздуха да преминават благодарение на специалната си съставка – високотехнологичен полимер.

Продуктът помага за поддържане на ноктите в най-добро състояние, докато носите емайл. Използвайте с дишаща основа O2M, за да подобрите нанасянето на емайла на ноктите. За да удължите живота на емайла на ноктите, покрийте със слой O2M Breathable Top Coat. И двата продукта осигуряват пропускливост на въздух и вода

Начин на употреба
Ако искате да създадете перфектен маникюр, не забравяйте да подготвите правилно нокътната плочка: изрежете и изпилете ноктите си в една посока с помощта на подходяща пила за нокти: оранжева със средна зърнистост, идеална за работа върху естествена нокътна плочка или синя с фина зърненост за меки и тънки нокти отстранете кожичките с дървена пръчица и избършете нокътната плоча с почистващ препарат преди нанасяне на лак за нокти - измийте ръцете си, за да обезмаслите кожата и да направите маникюра по-дълготраен. Оставете повърхността да изсъхне преди нанасяне
Състав
ETHYL ACETATE, BUTYL ACETATE, ISOPROPYL ALCOHOL, NITROCELLULOSE, PHTHALIC ANHYDRIDE/TRIMELLITIC ANHYDRIDE/GLYCOLS COPOLYMER, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, ACRYLATES/TRIS(TRIMETHYLSILOXY) SILYLPROPYL METHACRYLATE COPOLYMER, ADIPIC ACID/FUMARIC ACID/PHTHALIC ACID/TRICYCLODECANE DIMETHANOL COPOLYMER, DIAMOND POWDER, VIOLET 2 (CI 60725)
Напишете вашето мнение
Оценете: INGLOT O2M Breathable Top Coat
Вашата оценка
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.