HUGO BOSS HUGO Reflective Edition Eau de Toilette Тоалетна вода (EDT)

Код на продукта:
conf-64690
+0 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

HUGO Reflective Edition Eau de Toilette - аромат, който отразява автентичността ви.
Виж пълното описание
Няма наличност

Купи на изплащане
Няма наличност
Информация за доставка

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Тип продукт: Тоалетна вода (EDT) Пол: Мъжки Категория аромат: Ароматичен Връхни нотки: Цитрусов микс Средни нотки: Кипарис Базови нотки: Ветивер Срок на годност след отваряне: 36М
Описание на продукта
HUGO Reflective Edition Eau de Toilette е създаден за мъжа, който се стреми да живее собствената си истина всеки ден. Тази тоалетна вода, доставя свеж аромат, предназначен да отразява силата и красотата в индивидуалността и уникалността и да вдъхновява нови начини за приемане и дефиниране на света. Цитрусовите връхни нотки са комбинирани с освежаващ евкалипт и замразена мента за хладен, пикантен обрат. Живо сърце от виолетови листа, кипарис и нотки на круша добавят ароматен плодов тласък към аромата, който постепено разкрива затоплящ акорд на ветивер и амбра за дълбоко мъжествен финал. HUGO Reflective Edition Eau de Toilette е поместен в метален огледален флакон с голямо сребърно лого и допълнен с подходяща сребърна капачка, прикрепена с каишка от плат.
Начин на употреба
Напръскайте тоалетната вода върху точките на пулса по тялото- шия, деколте, китки, глезени- за да увеличите дълготрайността на аромата.
Състав
ALCOHOL DENAT., AQUA/WATER/EAU, PARFUM/FRAGRANCE, LIMONENE, BENZYL SALICYLATE, LINALOOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, GERANIOL, BENZYL BENZOATE, CITRAL, CITRONELLOL, COUMARIN, ISOEUGENOL, HYDROXYCITRONELLAL.
Напишете вашето мнение
Оценете: HUGO BOSS HUGO Reflective Edition Eau de Toilette
Вашата оценка
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.