HELLO SUNDAY The recovery one Маска за лице

специалното възстановяване - Маска за блясък на лице - 50ml
Код на продукта:
064941
+3 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

Съживете кожата си с тази възстановяваща гел-маска. За да се подсилят резултатите я оставете през цялата нощ, за да покаже здравословния си блясък на сутринта. Използвайте при стайна температура или на хладно.
Виж пълното описание
Наличен

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

Информация за доставка
Срок за доставка: сряда, 01 май - петък, 03 май
50ML
ПЦД: Pcd Price 44,00 лв.

Препоръчителна цена от доставчик. Продажната цена е обявена по-долу.

30,80 лв.
Разлика: 13,20 лв.
Купи на изплащане
Наличен

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Срок на годност след отваряне: 12 M Тип продукт: Маска за лице Какъв проблем решава: Хидратация Основна полза: Регенерира кожата Основни предимства на формулата : Без парабени Пол: Унисекс Вместимост: 50ML Beauty категория: ЛИЦЕ
Описание на продукта
Съживете кожата си с тази възстановяваща гел-маска. След като прекарате цял ден, борейки се с ежедневните агресори, кожата Ви ще се нуждае от малко ТЛЦ (Текстура, линия, цвят). Тази гел маска за възстановяване работи, за да предаде здравословен блясък, чрез успокояваща смес от ЦИКА за регенериране на повърхността на кожата и овесени пробиотици, за да помогне за изглаждане и успокояване на лицето, като също се възползва от техните антиоксидантни свойства. Доза от витамин D помага за осветяване и изсветляване на кожата. За да подобрите резултатите, оставете маската да действа за една нощ и наистина върнете красотата в съня за красота. Използвайте при стайна температура или на хладно.
Начин на употреба
Нанесете равномерно по лицето и шията. Оставете 15 минути и изплакнете с вода. За да подобрите резултатите, оставете маската да действа за една нощ и наистина върнете красотата в съня за красота. Използвайте при стайна температура или на хладно. Използвайте веднъж или два пъти седмично.
Състав
AQUA,CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE,ISOPENTYLDIOL,GLYCERIN,HYDROGENATED ETHYLHEXYL OLIVATE,AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/VP COPOLYMER,HYDROXYACETOPHENONE,BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER EXTRACT,LITHOPS PSEUDOTRUNCATELLA CALLUS LYSATE,TOCOPHERYL ACETATE,PARFUM,ETHYLHEXYLGLYCERIN,HYDROGENATED OLIVE OIL UNSAPONIFIABLES,CENTELLA ASIATICA EXTRACT,TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE,AVENA SATIVA KERNEL EXTRACT,LACTOBACILLUS FERMENT,PENTYLENE GLYCOL,SODIUM BENZOATE,POTASSIUM SORBATE,CYAMOPSIS TETRAGONOLOBA GUM,XANTHAN GUM,PHYTIC ACID,CI 17200,TOCOPHEROL
Напишете вашето мнение
Оценете: HELLO SUNDAY The recovery one
Вашата оценка
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.