GALENIC Secret d’Excellence La Crème Дневен крем

ЛА КРЕМ
Рейтинг:
100% of 100
Код на продукта:
063091
+19 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

Глобална борба със стареенето - всичко в едно . Забавя и коригира всички признаци на стареене: бръчки, липса на стегнатост, дехидратация, матов тен . Дневен крем
Виж пълното описание
Наличен

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

Информация за доставка
Срок за доставка: понеделник, 29 април - сряда, 01 май
50ML
199,00 лв.
Купи на изплащане
Наличен
ПОРЪЧАЙТЕ КАТО КОМПЛЕКТ:

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Срок на годност след отваряне: 6M Тип продукт: Дневен крем Какъв проблем решава: ГЛОБАЛНА БОРБА СЪС СТАРЕЕНЕТО НА ДЕХИДРАТИРАНА КОЖА Основна полза: анти-ейдж грижа Основни предимства на формулата : Дерматологично тестван Пол: Дамски Вместимост: 50ML Beauty категория: ЛИЦЕ
Описание на продукта
Ла Крем, върховният коректор на всички видими признаци на стареене: изглажда фините и дълбоки линии, изпълва, хидратира, изравнява и извайва кожния релеф. Този съвършен крем, същинска изключителна глобална анти-ейдж формула, е завещание от технолозите на Galenic, майсторите-моделиери на текстури. Със сладострастното си докосване тя постепенно разтваря в сърцето на кожата* скъпоценни кристали от бяло злато, мощни животворни клетки, за да овладеят времето**. Линиите са изгладени, хидратирана и плътна, кожата ви е дарена с равномерен изваян релеф. Преизпълнена със съвършенство и красота, Вашата кожа сияе. *епидермис./**In-vitro тест върху съставката.
Начин на употреба
Нанасяйте сутрин и/или вечер на лицето, шията и деколтето.
Състав
Активен агент Снежни водорасли – по най-високите върхове на ледниците, все още ненакърнени от човешко присъствие, снежните водорасли оцеляват там, където рядко се срещат живи същества. Те са затрупани дълбоко под снега, за да устоят на най-екстремните климатични условия на планетата, там, където студът благоприятства тяхната способност да спират своя биологичен часовник. Тези водорасли притежават изключителната сила да създават молекули за дълголетие, които са в състояние да преборят отпечатъците от изминалото време и да съхранят младостта на кожата. to be removed Комплиментни съставки - Витамини (В3, Е и С) за озаряване на тена, за защита от свободните радикали и за извайване на кожния релеф - Комбинация от хиалуронова киселина и глицерин за хидратиращ и изпълващ ефект - Оптически разпръскващи светлината пудрени частици за постигане на съвършен матиран завършек и изваян кожен релеф.
Оценка на потребителите
  1. Браво
    Рейтинг:
    100
    Прекрасен крем

    Мнение от Маргарита Козовска,

  2. Отличен крем!
    Рейтинг:
    100
    Страхотен крем! Почиства и изглажда лицето! Идеален е за мазна кожа.

    Мнение от Rozali,

Виж всички
Напишете вашето мнение
Оценете: GALENIC Secret d’Excellence La Crème
Вашата оценка
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.