FEET CALM Callus & Hard Skin Spray 20% Urea Део спрей

Спрей За Крака
Код на продукта:
079289
+3 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

Спрей За Ходила с 20% Урея
Виж пълното описание
Наличен

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

Информация за доставка
Срок за доставка: понеделник, 29 април - сряда, 01 май
75ML
32,00 лв.
Купи на изплащане
Наличен

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Тип продукт: Део спрей Какъв проблем решава: Хидратация Основна полза: Хидратира кожата Пол: Унисекс Вместимост: 75ML Beauty категория: ТЯЛО
Описание на продукта
Възстановява кожата на изключително сухи, напукани и напукани стъпала, като същевременно ефективно овлажнява и омекотява кожичките и мазолите, които се образуват около ноктите. Терапията е подходяща за всички типове кожа, дори и за най-чувствителната. Идеален за изключително сухи стъпала с мазоли, мазоли, твърда кожа и пукнатини. Поради концентрацията на 20 % урея, маслиново масло и глицерин третирането спомага за премахването на мъртвите клетки, като оставя кожата гладка и овлажнена. Препоръчва се за професионален педикюр, но също така и за ежедневна грижа в уюта на вашия дом. За по-голяма ефективност комбинирайте с продукт за измиване на стъпала, за да намалите мазолите и кокошия трън. Дерматологично тестван върху чувствителна кожа.
Начин на употреба
Използвайте сутрин и вечер върху чиста и суха кожа. Нанесете малко количество от продукта върху кожата и масажирайте нежно, докато се абсорбира. Отделете специално внимание на сухите или увредени участъци. Напръскайте около ноктите, кожичките и областта на петите. Оставете продукта да проникне в кожата в продължение на 2-5 минути. Повтаряйте нанасянето при необходимост. Не е необходимо да изплаквате. Преди употреба агитирайте и дръжте продукта в изправено положение.
Състав
Urea 20%, Glycerine, Olive oil
Напишете вашето мнение
Оценете: FEET CALM Callus & Hard Skin Spray 20% Urea
Вашата оценка
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.