FARMACY - Honey Savior All-In-One Skin Salve Балсам за тяло

Балсам за кожа "всичко в едно Honey Savior Ексклузивно
Код на продукта:
064050
+7 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

Универсална грижа с мед и мултифункционален продукт. Независимо дали става въпрос за лицето, устните, тялото, косата или кожичките.

Виж пълното описание
Наличен

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

Информация за доставка
Срок за доставка: понеделник, 29 април - сряда, 01 май
46GR
79,00 лв.
Купи на изплащане
Наличен

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Тип продукт: Балсам за тяло Какъв проблем решава: антиоксиданти и витамини А, В, включително аминокиселини, защитава и подпомага обновяването на кожата за младежки вид. Медът се използва от древни времена за лечение на рани, както и с пчелно млечице, но той е и естествен овлажнител и един от най-добрите начини за лечение на суха кожа! Помага и при слънчеви изгаряния. Можете да използвате този изключително нежен мехлем за успокояване на слънчеви изгаряния и други раздразнения., С и Е, този мехлем за кожа подхранва, Съживява кожата. Обогатен със 132 хранителни вещества Основна полза: Универсален меден крем, който нежно възстановява сухата, напукана кожа и помага за успокояване на леки раздразнения. Подхранва и хидратира ръцете, кожичките, устните, лактите, краката и стъпалата. Той дори успокоява слънчевите изгаряния, укротява кичурите коса и се комбинира с грима за постигане на лъскав ефект. Основни предимства на формулата : Без парабени, Без силикони, Без сулфати Пол: Дамски Вместимост: 46GR Beauty категория: ТЯЛО
Описание на продукта

Меденият балсам Honey Savior All-in-One Skin Repair Salve от FARMACY е истински мултифункционален продукт. Обогатен със 132 хранителни вещества, включително аминокиселини, мощни антиоксиданти, ценно пчелно млечице и витамини А, В, С и Е, меденият крем подхранва, хидратира и защитава кожата, като ѝ помага да се регенерира по естествен начин.

Независимо дали става въпрос за лицето, устните, тялото, косата или кожичките: Успокоява раздразненията, успокоява слънчевите изгаряния и помага за възстановяване на сухата и напукана кожа, укротява непокорната коса и се комбинира с грима за здравословен блясък.

  • Медът - както подсказва името на този многофункционален продукт за грижа за кожата - е в основата на формулата: От древни времена той е ценен заради своите успокояващи, омекотяващи и овлажняващи свойства.

В балсамът за възстановяване на кожата "Всичко в едно" Honey Savior се използва специална смес, която идва от американски ферми и е богата на антиоксиданти.

Начин на употреба
Нанесете малко количество върху почистена кожа и масажирайте, докато се абсорбира напълно. Използвайте според нуждите за целенасочена грижа. Може да се използва върху косата, лицето и цялото тяло.
Състав
Helianthus annuus (sunflower) seed oil, ricinus communis (castor) seed oil, hydroxystearic/linolenic/linoleic polyglycerides, canola oil, polyhydroxystearic acid, rhus verniciflua peel wax, echinacea purpurea root extract, aroma (flavor), honey extract, cera alba (beeswax), propolis extract, royal jelly extract, tocopherol, tocopheryl acetate, ascorbyl palmitate, hydrogenated castor oil, euphorbia cerifera (candelilla) wax, helianthus annuus (sunflower) seed wax, copernicia cerifera (carnauba) wax
Напишете вашето мнение
Оценете: FARMACY - Honey Savior All-In-One Skin Salve
Вашата оценка
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.