FARMACY - Honey Potion Plus Antioxidant Hydration Mask Маска за лице

Антиоксидантна хидратираща маска Honey Potion Plus Ексклузивно
Рейтинг:
100% of 100
Код на продукта:
064041
+8 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

Загряваща маска за лице с мед, която интензивно овлажнява, подхранва и укрепва хидратиращата бариера на кожата. Усъвършенствана формула със серамиди, ябълка и какао. Може да се използва като дневна или нощна маска за разпускащо спа преживяване.

Виж пълното описание
Наличен

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

Информация за доставка
Срок за доставка: вторник, 30 април - сряда, 01 май
50GR
88,00 лв.
Купи на изплащане
Наличен

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Тип продукт: Маска за лице Какъв проблем решава: а глицеринът свързва влагата., екстракт от ябълка и какао, за да изглежда по-млада и да има рошав блясък. Есенциалните витамини от група В изглаждат кожата, и серамиди, които възстановяват влажността на кожата, които защитават хидратиращата бариера на кожата. Подпомага обновяването на кожата. Лечебният мед, успокояващият прополис и богатото на аминокиселини пчелно млечице помагат за заздравяването на сухата кожа и я подкрепят, Подхранваща маска за лице. Honey Potion Plus съдържа антиоксидантен мед Основна полза: Интензивно овлажняваща маска за лице с мед за сияен тен! Тази загряваща маска е обогатена с мощни антиоксиданти и оставя кожата мека, еластична и оптимално хидратирана. Нанасяйте маската през деня или през нощта, за да се насладите на СПА удоволствие. Основни предимства на формулата : Без парабени, Без силикони, Без сулфати Пол: Дамски Вместимост: 50GR Beauty категория: ЛИЦЕ
Описание на продукта

Подхранваща маска за лице Honey Potion Plus съдържа антиоксидантен мед, екстракт от ябълка и какао, които възстановяват влажността на кожата, и серамиди, които защитават хидратиращата бариера на кожата. Подпомага обновяването на кожата.

  • Лечебният мед, успокояващият прополис и богатото на аминокиселини пчелно млечице помагат за заздравяването на сухата кожа и я подкрепят, за да изглежда по-млада и да има розов блясък.
  • Есенциалните витамини от група В изглаждат кожата, а глицеринът задържа влагата.

Отдайте се на луксозно спа преживяване. Тази богата, овлажняваща маска с мед се затопля и се превръща в богат крем, докато се масажира, като успокоява и възстановява кожата.

  • Просто, неусложнено приложение.
  • Гениалната магнитна шпатула е прикрепена към капака, така че да не я губите и нанасянето да е винаги безпроблемно и хигиенично.
Начин на употреба

Използвайте магнитната шпатула, за да нанесете дебел слой върху почистената кожа. Масажирайте в продължение на 1-2 минути, докато се затопли и се превърне в бял крем. Избягвайте областта на устните и очите. 

Оставете да действа 10-15 минути и след това изплакнете.

***За чувствителна кожа: Поради усещането за затопляне на маската, препоръчваме да направите тест на участък преди нанасянето на продукта.

Състав
Glycerin Diglycerin Polyglyceryl-10 Stearate Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract Polyglycerin-3 Niacinamide Honey Extract Panthenol Centella Asiatica Extract Ceramide Np Phytosterols Allantoin Propolis Extract Royal Jelly Extract Zingiber Officinale (Ginger) Root Extract Aroma (Flavor)* Hippophae Rhamnoides Oil Glyceryl Dioleate Polyglycerin-4 Propanediol Triolein Phenoxyethanol Water/Aqua/Eau
Оценка на потребителите
  1. Рейтинг:
    100
    Впечатляваща маска! Загрява приятно кожата, ухае невероятно и след нея усещането е на чиста, здрава и добре хидратирана кожа. Лицето се озарява!

    Мнение от [email protected],

  2. Харесва ми
    Рейтинг:
    100
    Маската е много приятна.До сега не бях ползвала такъв тип загряваща.Малко количество е достатъчно за цялото лице ,така че смятам е икономична.Оставя кожата гледка и хисратирана ,а ароматът на мед е страхотен.

    Мнение от Илияна,

Виж всички
Напишете вашето мнение
Оценете: FARMACY - Honey Potion Plus Antioxidant Hydration Mask
Вашата оценка
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.