EVELINE Revelash Серум за мигли

Серум за растеж на мигли
Рейтинг:
95% of 100
Код на продукта:
062636
+3 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

СЕРУМ ЗА РАСТЕЖ НА МИГЛИ
Виж пълното описание
Наличен

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

Информация за доставка
Срок за доставка: понеделник, 29 април - сряда, 01 май
3ML
37,39 лв.
Купи на изплащане
Наличен

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Вместимост: 3ML Тип продукт: Серум за мигли Основна полза: Стимулира растежа на миглите, удължава фазата на активен растеж. Подсилва фибрите на миглите. Екстракт от нар хидратира в дълбочина, подхранва, подсилва и предпазва миглите. Основни предимства на формулата : Офталмологично тестван Консистенция: Специален Срок на годност след отваряне: Beauty категория: ОЧИ
Описание на продукта
Eveline Cosmetics ReveLash Серум за удължаване, сгъстяване и максимално укрепване на миглите. Ефективно удължава живота на миглите, като забавя падането и удължава фазата на растеж. Формулата Lash Infinity System™ с ултра ефективни съставки, които работят в синергия, за да осигурят изключително удебеляване, сгъстяване и укрепване на миглите. Bimatoprost е революционна активна съставка, която в момента се смята за едно от най-ефективните съединения, стимулиращи растежа на миглите. Biotinoyl Tripeptide допълнително укрепва миглите и фоликулите им. Екстракт от нар дълбоко хидратира, подхранва и възстановява миглите, укрепва и защитава цвета им. Иновативната формула действа по-бързо от всякога и гарантира ослепителен ефект.
Начин на употреба
Нанесете серума върху чиста и суха кожа на клепачите по протежение на горната линия на миглите, с един замах на апликатора. Използвайте веднъж на ден през нощта. Не използвайте вътре в окото и по долната линия на миглите. След постигане на желаните резултати, използвайте 2-3 пъти седмично, за да ги поддържате. ПРЕДИ ИЗПОЛЗВАНЕ, ПРОЧЕТЕТЕ ЛИСТОВКАТА ЗА ИНФОРМАЦИЯ В ОПАКОВКАТА.
Състав
Aqua, Propanediol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Glycerin, Phenoxyethanol, Sodium Hydroxide, Biotinoyl Tripeptide-1, Punica Granatum Fruit Extract, Panthenol, Bimatoprost, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.
Оценка на потребителите
  1. Работи
    Серумът наистина работи. Ефектът е видим за по-малко от седмица.

    Мнение от Бояна,

  2. Препоръчвам
    Уникален

    Мнение от Евелина Милчева,

  3. Страхотен серум
    Много добър и ефективен серум. Миглите стават дълги за не повече от 1 месец. А също така миглите не падат. Изключително съм доволна от продукта. Вече купих 2 серум. :)

    Мнение от Ралица,

  4. Eveline Revelash серум за мигли
    Рейтинг:
    80
    Добър

    Мнение от Кристина,

Виж всички
Напишете вашето мнение
Оценете: EVELINE Revelash
Вашата оценка
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.