ERAYBA Abh Volume No-Frizz Leave-In Продукт за коса без отмиване

Балсам за обем без отмиване
Код на продукта:
078761
+3 beauty points

Като притежател на Beauty Card Вие ще натрупвате по 1 Бюти точка за всеки похарчени 10 лв. Натрупаните Бюти точки може да размените за талони за отстъпка с парична стойност или подаръци.

Натурален балсам без отмиване с уплътняващ и обемен ефект, за реновирана, жизнена и естествено блестяща еластична коса
Виж пълното описание
Наличен

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 100 лв!

Финалната дата за доставка се вижда в кошницата и в мейла за потвърждение на поръчката.
За повече информация, прочетете ТАЗИ страница.

Информация за доставка
Срок за доставка: понеделник, 29 април - сряда, 01 май
150ML
39,90 лв.
Купи на изплащане
Наличен

2 БЕЗПЛАТНИ мостри за поръчки над 100 лв.

90 дни право на връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100 лв.

КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА В КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

БЕЗПЛАТНО ОПАКОВАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до магазин

 

Тип коса: Фина коса Скалп: За всеки скалп Основна полза: Придава обем на косата Вместимост: 150ML Пол: Дамски Тип продукт: Продукт за коса без отмиване Основни предимства на формулата : Без сулфати Срок на годност след отваряне: 12М Beauty категория: ГРИЖА ЗА ОБЕМ ЗА КОСА
Описание на продукта
Невероятен неизмиващ балсам за обем и възобновяване на структурата на косата богат на естествени съставки. Особено подходящ е за фина и увредена коса, която се нуждае от подхранване, съживяване и естествена гъвкава лекота. С уплътняващ косъма и обемен ефект, той овлажнява, омекотява и възстановява здрава и сияйно блестяща коса. Подобрява лекотата при оформяне и разплитане, като същевременно контролира къдренето и има антистатичен ефект. Съдържа UV защитен филтър за устойчивост на косата срещу външни агресивни влияния и не на последно място осигурява завладяващ и хипоалергенен аромат на зелена плодова нотка с жасмин. Предимства: За подхранване, съживяване и подобряване на естествената красота на косата За възстановяване на увредената коса с невероятен уплътняващ и обемен ефект За изглаждане и възстановява на косъма, възвръщайки блясъка му За подобряване на структурата на косата и устойчивостта на външни влияния За оптимални нива на хидратация и по-лесна за стилизиране коса, без утежняване За изключително укрепване на косата и предотвратяване на накъсването й 100% веган и с 96 % съставки от естествен произход, с хипоалергенен аромат Без сулфат, сол, парабен, минерално масло, оцветители, силикон Активни съставки: Про-витамин В5 - хидратира бързо и ефективно, обогатява, ревитализира и укрепва от върха до корен. За по-силна, по-лъскава и по-лесна за стилизиране каса, без да я омазнява и утежнява. Подобрява структурата и плътността на косъма, устойчивостта му на външни влияния и ускорява растежа му. Успокоява дразнене и сърбеж на скалпа. Пшеничен протеин – за хидратация и укрепване, предотвратява накъсването. Допринася за мекота и здравословен блясък на косата. Екстракт от захарна тръстика - помага за поддържане на хидратацията и предотвратява изсушаването. С полезни, жизненоважни хранителни вещества и антиоксиданти за цялостно здраве, подхранва, съживява и подобрява естествената красота на косата. Авокадо - богато на полезни мазнини, които се грижат за поправянето на щетите в косъма. Източник на витамини А, Е, D и В6 за обогатяване на косата и възвръщане на блясъка и жизнеността ѝ. Зехтин – възстановява увредената коса, защитава кератин в косата, запечатва влагата, укрепва и премахва излишното натрупване на себум. Прави косата по-управляема, омекотява я и помага за премахване на пърхута. Екстракт от тилия - богат на флавоноиди, осигурява антибактериално, противогъбично, антиоксидантно, противовъзпалително и омекотяващо действие.
Начин на употреба
Начин на употреба: Напръскайте върху подсушена с кърпа или суха коса според порьозността и дължината на косата и срешете. Не изплаквайте.
Състав
Alcohol Free, Ammonia-Free, Cruelty-Free/No Animal Testing, Paraben-Free, Silicone-Free, Sodium Chloride-Free, Sulphate-Free, Vegan, Salt Free, Mineral Oil Free
Напишете вашето мнение
Оценете: ERAYBA Abh Volume No-Frizz Leave-In
Вашата оценка
© 2024 Douglas & Beauty Zone. Всички права запазени.